Tak po dnešní evidenční kontrole bych potřeboval štítek z nějakého 325i sedanu co je na pravé straně auta v místě, kde by u čtyřválce byla baterka. Měly by na tom být hmotnosti a tlaky na nápravy. Na STK kolem toho měli kecy neb mi to tam chybí a zůstaly tam jen 2 šroubky. Nemáte to někdo "navíc" na nějaké kastli na díly ? Případně mi prosím někdo aspoň vyfoťte ten váš štítek ať mám představu, co mi to tam sakra chybí
Sjeď si do BMW a objednej si to stojí to 173,- a když napíšeš členovi Nowic tak tě to vyjde ještě levněji ale musíš připočíst poštu pokud nejsi z Prahy.
Měl by to bejt on stejně se to objednává podle VIN takže mít štítek z jinýho auta je sice hezký ale s jinym VIN už moc hekzý není. Já ho tam taky nemám. Ale určitě si ho taky doobjednám
Lucifer píše:Sjeď si do BMW a objednej si to stojí to 173,- a když napíšeš členovi Nowic tak tě to vyjde ještě levněji ale musíš připočíst poštu pokud nejsi z Prahy.
žeby to bylo tak levné u BMW? to bych se divil když emisní normu potrvzují za 1200,- tak tohle bude dle mě ještě dražší
Před těma cca 8lety si kamoš dovezl Z3 z rakouska a ta štítek neměla, tak právě napsal do BMW a ti mu poslali nalepovací a stálo to bud těch 600,- nebo 800,-, už si to fakt nepamatuji.
Tak tenhle stitek taky nemam, zatim sem to vsude uhral, ale stk po tom tedka prej celkem de, takze to do roka budu muset taky nak vyresit a urcite nebudu sam vzhledem k tomu co ty auta maji za sebou:D Takze oficialni cesta je jasna, ale nemam moc cas litat kvuli takove ptakovine, takze neoficialni cesta naka je? Mam doma nekde ten stitek prazdnej na forda, ale to by bylo myslim jeste horsi nez kdyz neni vubec:D