řeším teď hmotnost vozidla, můžete mě někdo napsat jestli máte zkušenosti s odlehčením kastle BMW E36 coupe ? Děkuji za nápady. Lukáš. Interiér už je pryč
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Odlehčení E36 coupe
Tak to trochu rozvedu, interier je venku, tapce nahradil 2mm plast, sedačky jsou skořepiny, tlumici hmoty jsou odstraněny, kapoty vyřezány. Nevím si rady s dveřmi, pořád jsou moc těžké.mys_iak píše:vyfukovy system vymenit... odrezat miesto pre rezervu, tapacire, izolaciu, stresne okno,kapota, koberce, vymenit sedacky...
-
MattyX
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
pokud chces jit opravdu do extremu , tak v podstate uplne vsechno predelat
celej predek lamino , kapota, blatniky , zaslepky místo svetel , okna makrolom , pokud je šíbr tak ten ven , dvere bud celolamino , a nebo zachovat kostru s pantama a prekrytovani udelat lamino , oproti celolamino asi 2kg rozdíl jen , veškerou elektriku přebytečnou vytahat ven , gumoasfalt dolu z celyho auta (par kg to je
) pak palubku ven , pouze potřebné budíky dodelat... pak uz neni co tak navrtavani chladicovky , savli od hrncu dopredu a jinejch nenosnejch dilu ... a to se pak uz sbiraji jen jednotlivý kila
da se pak pohybovat neco nad tunu 
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
Danny
- Moderátor
- Klubové ID: 1821
tady pár inspiračních fotek http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 832&type=3
kdyžtak tel na mě 777565561 klidně zavolej a pokecáme
cinknu navečer, děkujiDanny píše:tady pár inspiračních fotek http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 832&type=3