V patek jsem si udelal radost a koupil si BMW 320D sedan r.v. 2003. A potreboval bych se na neco zeptat. Nejak mi tam nefunguje teplomer, porad mi ukazuje, ze je teplota 50stupnu a ani se nehne. Nevite, cim by to mohlo byt?? Popr. pokud je potreba vymenit njake cidlo, tak jake a kde ho najdu, diky moc!! O BMW zatim skoro nic nevim.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Koupil jsem 320D r.v. 2003 a prosim o radu :)
Zdravim vespolek 
V patek jsem si udelal radost a koupil si BMW 320D sedan r.v. 2003. A potreboval bych se na neco zeptat. Nejak mi tam nefunguje teplomer, porad mi ukazuje, ze je teplota 50stupnu a ani se nehne. Nevite, cim by to mohlo byt?? Popr. pokud je potreba vymenit njake cidlo, tak jake a kde ho najdu, diky moc!! O BMW zatim skoro nic nevim.
Ale musim rict, ze perfect svezeni 
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
čidlo je v podběhu před předním kolem. Levné řešení je nahrazení termistorem K 164 NK 00 4,7 s negativní závislostí za cca 20kč v každé elktro prodejně, jinak nové čidlo stojí tuším 600,-.