Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 328 Cabrio vrzajici strecha
Cau chtel bych se zeptat jestli nekdo nevi co delat s vrzajici strechou nebo okynky u cabria. kdyz mam strechu dole a i okna dole tak slysim dost otravny vrzani a myslim si ze to delaji okna a ty gumy mezi nema, ale nejde mi do hlavy proc to dela i kdyz sou okna dole a tim padem se gumy oken nedotykaji. Nejvic to vrze kdyz mam strechu nahore a okna nahore a jedu po nerovne ceste coz je u nas skoro vsude. Muze mi nekdo poradit co s tim nebo jestli existuje nejakej pripravek na gumu kterej zamezi primemu treni nebo udela povrch gumy vic klouzavy diky za rady.
no je mi jasny ze to bude vrzat porad ale jestli by neslo nejak namazat ty tesnici gumy aby to nebylo tak znatelne protoze u nas na Olomoucku sou ty cesty fakt uzasny to si pripadam jak kdybych jel nevim v cemSyrup píše:myslim ze vrzani u staryho kabria je naprosto normalni jev. Vrze i kamosova e46ka 330Ci cabrio, ale asi tak 10x min nez moje e30 kabrioi kdyz je fakt ze kdyz ja mam okna a strecho dole tak neslysim skoro nic...

-
- Klubové ID: 1571
- Kontaktovat uživatele:
vim o cem mluvis, ja s oknama nahore radsi nejezdim, nebo kdyz uz musim tak velice neradFeelings píše:no je mi jasny ze to bude vrzat porad ale jestli by neslo nejak namazat ty tesnici gumy aby to nebylo tak znatelne protoze u nas na Olomoucku sou ty cesty fakt uzasny to si pripadam jak kdybych jel nevim v cemSyrup píše:myslim ze vrzani u staryho kabria je naprosto normalni jev. Vrze i kamosova e46ka 330Ci cabrio, ale asi tak 10x min nez moje e30 kabrioi kdyz je fakt ze kdyz ja mam okna a strecho dole tak neslysim skoro nic...

-
Zdarec,
mě vrzání od dveří při stažených oknech nebo v zime s hardtopem způsoboval opotřebovaný zámek dveří na karoserii. Je to kov obalený palstem a jak se ten plast za ta léta ošoupal až praskl, tak dveře měly vůli a na nerovnostech "chodily". Po výměně OK.
Jinak na gumový spoj předního a zadního okna je vynikající silikonová vazelína. vytvoří podstatně trvanlivější film než olej. A je to na celou sezonu.
mě vrzání od dveří při stažených oknech nebo v zime s hardtopem způsoboval opotřebovaný zámek dveří na karoserii. Je to kov obalený palstem a jak se ten plast za ta léta ošoupal až praskl, tak dveře měly vůli a na nerovnostech "chodily". Po výměně OK.
Jinak na gumový spoj předního a zadního okna je vynikající silikonová vazelína. vytvoří podstatně trvanlivější film než olej. A je to na celou sezonu.