Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e36 zamyká i odemyká až na podruhé

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
zupi
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od zupi »

Když zamykám auto tak se vždycky zamkne a hned odemkne,tak musím zamknout znova a je to ok. Tenhle problém mám už docela dlouho a nějak sem to neřešil,ale nedávno to začalo dělat to samé dokonce při odemykání,a to už je teda moc i na mě :D nevíte někdo čím by to mohlo být?
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 3260

#2 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

Čaues, hele mám stejnej problém, já taky odemykám a zamykám na 2x a dneska jsem se tu dozvěděl že: "Dvojité zamykání centrálu má na starost přerušená kabeláž mezi karosérií a dveřmi od kufru, možná i jinými dveřmi" :D
TeggyM3

#3 Příspěvek od TeggyM3 »

tak tak ono už se to tu řešilo, mě se to děje taky, neřeším to, až opravím DO centrál tak si nato zase ani nevzpomenu ;) tam mi to šlo na šup :)
capri
Klubové ID: 2068
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od capri »

dělá to když se při zamčení centralem nezamknou nejake dveře nebo kufr u mě to dělal kufr i když jsem to zamkl na podruhe tak zustal odemčen a musel sem ho zamknout ručně je to takova signalizace že je něco v nepořádku že máš zkontrolovat všechny dveře jestli nejsou odemčeny

u mě byl zatuhlej motorek v kufru takže sem ho jen rozchodil a zas to maká jak má :)
zupi
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od zupi »

No já mám právě i dálku,a i přes ní to musim zamykat a odemykat na 2x :D Kábliky sem měl přeškublý v kufru,ale spájel jsem to a pořád stejný. A s tim jak je něco v "nepořádku",tak to mi právě říkal i kamarád elektrikář,ale nic mi nezůstavá odemčený,celý auto se zamkne uplně komplet,ale prostě až na podruhý :D Kámošovi to dělá taky,ale jenom při zamykání. Ještě jsem přemejšlel jestli to nemůže dělat třeba znečištěnej zámek ve dveřích,nejsou tam nějaký čidla který by se mohli zanýst nebo tak něco?
Jamall
Klubové ID: 2933

#6 Příspěvek od Jamall »

žádné čidla tam nejsou, taky asi záleží na tipu řj centrálu, protože moje auto když jsem ho pořídil mělo KO servo pro víčko nádrže a centrál se přes to zamykal napoprvé. Zkusil bych se zaměřit na všechny žíly mezi dveřmi a karosérií...v dobrém slaboproudu se nechá koupit takový "banánek" který má na konci tenkou ocelovou špičkou, kterou se nechá probodnout izolace žíly a můžeš měřit odpor zdali nejsou dráty uvnitř izolace zlomené...když použiješ tento "banánek" nemusíš pak nic izolovat, je to opravdu tak tenká jehlice, že ten bod po vpichu nejde vidět
shade741

#7 Příspěvek od shade741 »

čidla tam samozdřejmě jsou, jsou to ty zamačkávací "kolíčky" nebo jak to nazvat u zámku (aspon na sedanu) čase se odřou a auto si myslí, že dveře jsou otevřené, tohle mi taky zpusobovalo to, že se auto odemklo hned po zamknutí, jednoduché zjištění- nastavit světlo interieru na dvere a zavřít, pokud zamoment zhasne čidla by mely být ok ve dveřích
Jamall
Klubové ID: 2933

#8 Příspěvek od Jamall »

to je fakt...té mikrospínače je asi tak jediná věc co hlídá úplné zavření dveří
zupi
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od zupi »

Tak jsem zkusil to s tim světlem,a zhasne,takže asi dobrý :D No ale našel jsem doma nějakej starší zámek na coupe a mám tu i pár těch mikrospínačů,tak to zkusim nějak nakombinovat a dám vědět ;)
Odpovědět