Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
pozice plovaku v nadrzi
-
- Klubové ID: 2887
nemuzete mi prosim nekdo poslat foto, v jake pozici maji byt oba plovaky ( kdyz odsroubuju ty plechovy vicka pod zadnima sedakama). mel jsem je totiz oba vyndane, vycistil jsem je, protoze byly zanesene. asi jsem si ale nezapamatoval spravnou polohu a myslim, ze mi to neukazuje spravne. rekl bych, ze jsem tak o cca 5l na raficce vys. zjistil jsem to, az kdyz me auto "vypeklo" ... dosla nafta. kdyz jsem si posleze zpetne zhruba dopocital, kolik jsem naposledy natankoval a kolik na to ujel, vysledek je dle predpokladu. zaroven podotykam, ze jsou vymeneny prepadovy hadicky, palivovy filtr, vymeneny spony na hadicich a nafta nikde neprosakuje.
Auto je felicia td nebo trakař?
popíšu u e 36: správnou polohu? nerozumím otázce, když necháš plovák být tak je uplně dole na tom potenciometru- to jest nula a pak se sám upraví dle hladiny, abys to pohnojil musel by si ho zohýbat což si snad neudělal, spíš si myslím. že trpíš celkem známou vadou, jak je u nafty pod 10 a méně litrů, tak muže chcípnout auto vlivem již ochozeného podavacího čerpadla, vstřikovačka si to už nenatáhne, celekm častý jev navíc je třeba si uvědomit když mám takovou velkou nádrž a mrcasí se tam 5 litrů, tak to taky není ok, hlavně pro podavací čerpadlo- špatně se chladí, takže asi tak

-
- Klubové ID: 2887
typ auta jsem tam zapomel zminit....
spravne E36, 2.5TDS . pokud je mozne, ze behem cca 2 mesicu se to podavaci cerpadlo "vy.ere" tak to potom jo. protoze vim, ze v zime mi to fungovalo bez problemu do nuly. samozrejme jsem nic neohybal. sravnou polohou jsem myslel, jestli na nadrzi a na plovaku neni nahodou nejaka ryska nebo tak neco, abych ten plovak natocil do spravne polohy prave vuci nadrzi, aby to ukazovalo spravne (tak to totiz bylo na golfu 3, ktereho jsem vlastnil drive). normalne nadrz nevyjizdim do prazdna, ale mam benzinky na kterych tankuji a obcas se stane, ze okolo nich zrovna nejedu, tak jezdim, jezdim az temer do prazdna.