Ahoj. Loni bylo vse ok, ale letos to zaclo zlobit. Kdyz nastartuju, tak mi vyleti otacky ihned na cca 2200 a spadnou k normalu, kdyz je auto zahrate tak vyleti cca na 1500ot/min a po 2s otacky drzi na normalu. Cim by to mohlo byt? Muze to byt volnobeznej ventil? (nechci to resit metodou pokus/omyl kdyz novej stoji 5tycek)
no me to delalo ve spojitosti se starym nebo mene kvalitnim olejem, jen to bylo u m50b20, jeste me napadl separator oleje, jestli neni zaneseny, ale to je spis vystrel do tmy....
Separator mam odpojenej a sani zaslepeny. Zkusim ten ventil namocit do benzinu a vycistit... Doufam ze to z E30 vyndam i bez sundavani sani, protoze se mi to po stopadesate delat nechce
MattyX píše:karle řešíš píčoviny kdybys s tím raděj jezdil nic se ti nestane to že ti po startu vyletí otáčky to je normální ... mě taky , a proč to řešit ?
Tak to si myslim, že jsi řekl úplně přesně Mě to dělá taky když mi auto třeba tejden stojí
dobře , ale pokud ti to nelíta do 4tis tak je to asi zbytečný řešit ne ? no to je tim ze jsi to dneska nastartoval tak to neudelalo nechej to tyden stat a uvidíš že zase
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance