Chtěl bych usadit ventil dekl z M52 na motor M50TU, je vzájemně nahraditelné? M50 má hrdlo blíž čelnímu oknu, vadí nevadí? Co vanos, nevím, jak je ukotvení, zdali ho nějak ventil dekl zadržuje, bude sedět?
Nemám oba kousky v ruce, tak netuším zdali tuhle akci realizovat, nebo né
když se mi jendou povedlo koupit těsnění ventildeklu na m52 místo m 50tu, tak jsem zjsitil že tam se těsnění nacpe drážkou do ventildeklu což u m 50 není, jinak se mi zdálo, že okolo vanosu je těsnění větší než m 50, ale nějak sem to nezkoušel, zbytek seděl. Proč že to chceš měnit? jinak vanos drží sám osobě na motoru, tam jde jen o to, aby byly stejný tvarově
protože kamarád rozbil auto a odnesl to ventil dekl. Já bych měl mít za 3měsíce M52 na díly tak bádám zdali má cenu pořizovat ventil dekl od jiných zdrojů, protože než přeskládáme celé auto do jiné karosérie, chvíli to potrvá
Docela mě odrazuje myšlenka této varianty, páč kamarád tam má ani ne půl roku nové těsnění pod ventil deklem. Zainvestoval a vypadá pořád použitelně
dekl pasuje jenom musíš dát i cívky z m52 a vyvod na odvětrávání a ještě ti nebudou pasovat kabely k cívkam protože jsou z opačné strany a první m52 měli ventildekl z hliniku
takže se musí použít těsnění z M52, cívky a kabely též. Co nějaký rozvod oleje?...není náhodou pod ventil deklem nějaká lišta která slouží k mazání koníků?...něco co "vrací" olej dolu, aby se nelepil na ventil dekl. Nebude mu ten plech stínit?
dekl pasuje jak pěst na prdel nic nikde nevadí ja mám taky m50 bezvanos a na něm dekl z m52 lepší je když se sam podívaš na oba vedle sebe a pochopíš rozdíly
misto předního krytu rozvodu mám vykuchaný vanos takže to vypada jako klasicky vanosový motor.Hlava je normalně bezvanos a přivod oleje do solenoidu je zaslepený