Nevite nekdo jak moc ma e36 z fabriky zatmaveny bocni skla? chtel bych naky decentni folie, tak bych potreboval vedet jaky tam muzu dat aby to dohromady bylo tech povolenejch 25%
S tim souhlasim.. Nevim jestli mám origo zatmavené (jestli se tomu tak dá říct). Za normálních podmínek vypadají čistě ale když je mokro tak vypadají do zelena, možná to dělá ta bílá kůže uvnitř, že ta zelená tak vynikne. Taky jsem nad tónováním přemýšlel, ale musel by to být kompleta né jen zadek, tak nato nakonec kašlu, protože by to vypadalo hrozně Konec konců líbí se mi to i takhle
když jsem měl v 18cti Golf IV tak jsem tam měl taky pokovené okna. Policajt byl vcelku z toho vyřízenej, že tam není folie a nechal se ukecat, že je to z výroby, ale pán byl už postarší tak to moc neřešil, ale když ti to dneska změřej tak to podle mě už nemáš šanci ukecat.
Chtel sem prave cely auto na tech 25%, taky se me moc nelibi kdyz je predek min nez zadek, tedka mam trochu zatmaveny jenom boky vzadu a vypada to celkem divne, tak sem to chtel trochu sjednotit a navic to co tam je sme lepili s kamosem ne moc kvalitni folii po par brkach a vysledek tomu odpovida Doted to bylo tak ze kdyz byl atest k cemukoliv tak to proste bylo ok, protoze ti nemel jak dokazat ze je to moc, ale jak to de zmerit tak je to spatny.. to je jak s rychlosti