potřeboval bych trochu poradit...1. problém je že mi na autě funguje jen dálkové odemykání a když strčím klíč do zámku (řidičovi dveře - ostatní zámky nemají) tak sním volně bez odporu otáčím a nic to nědělá, tak jsem si řekl že tam bude něco ulomeného v mechanismech či táhlech a nebo je celý zámek ko??
další věc... když jedu tak auto někdy táhne jak má a někdy třeba táhlý kopec jakoby ztratí sílů.. řešil jsem to s borcem co prodává díly a ten mi říkal že buď regulace turba, nebo zásobník tlaku a nebo turbo samo bude ko... tak nevím... mě přijde že to je stejný jako když jsem mě na 200sx bow a ten byl špatně seřízený a propouštěl tlak a ten unikal a turbo pak nemělo takový efekt a přetáčelo se..
a další problém při záběru v nízkých otáčkách mi někdy bouchalo cosi do tunelu, řekl jsem si kardan -uložení... a taky jo a oběhdal jsem si uložení kardanu, přišlo mi přední a včera jsem to odkrytoval a samozřejmě je ko to zadní... kardan jsem si poznačil baych ho pak složil stejně kuli vyvážení, ale popravdě jsem to prohlížel a jak vůbec jde ten kardan rozdělat a z něj pak ty ložiska??? ( uložení) díky za rady