Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Demontáž alternátoru
Ahoj nejde mi asi alternátor E-36 318tds kontrolka baterie většinou svítí někdy zhasne je nějaký problém při demontáži alternátoru jámu nemám jde to nějak ze shora snad to budou jen uhlíky.Ze spodu je to celé zaplastované tak bych to chtěl vytáhnout nějak vrchem.Jestli máte nějakou zkušenost tak prosím napište nějaký postup .Dík.
-
No tak jsem se včera do toho pustil podle knížky jak na to píšou zvednout vozidlo odstranit spodní kryt to jsem teda nedělal v domnění že to půjde jenom vrchem ale nemůžu se dostat ke spodnímu šroubu držící alternátor.V knížce píšou odmontovat vrchní a spodní olejové vedení to jsem nějak nepochopil ale odmontoval jsem měrku oleje i svedením a to byla chyba začal vytékat olej než jsem si toho všiml louže jak prase na asfaltě tak jsem to zaháel pískem no divadlo na parkovišti dál už jsm nepokračoval začalo pršet.Zkusím sehnat menší golu mám jen velkou treba se tam líp vymotám.
Nějakej nápad?
Nějakej nápad?