Díky všem co se snaží mi poradit a jdu opravit chybu:jedná se o e36 motor M43 316i .Dočetl jsem se,že je vstřikování polosekvenční a po proměření konektorů vstřiků by to odpovídalo-když proměřím konektory vstřiků( bez vstřiků),tak mají všechny společný 1 pin(asi kostra),pak už jsou společné piny u 1a3,2a4.Sháněl jsem díly z nějakého jiného funkčního auta a podařilo,se mi sehnat:vstřiky i s reg.tlaku,snímač počtu otáček motoru a snímač identifikace válců,váhu vzduchu,vstřiky,volnoběžný ventil,DME jednotku,kabeláž,cívku s kabely a spínač škrtící klapky.Ještě přemýšlím,že koupím nový snímač teploty??Když proměřím odpor mezi piny je odpor max. i mezi piny a sondou snímače je odpor max.-měřeno při cca 17°C.Myslím,že by se měl snižovat se zvyšující teplotou,ale ani se nehne(ohříval jsem ho jen v ruce).Netušíte,jak to s ním má být???
Doufám,že až všechno vyměním(kabeláž,zatím vynechám),tak že pude motor poslušně makat

.Část prohozenou mám,ale musím sehnat to čidlo.Našel jsem fa.,která by měla mít náhradu za Bosch od Febi,tak snad?
Díky všem za rady a omlouvám se,že píši až nyní-měl jsem dost hoňku.
Budu rád za všechny rozumné rady.
Jirka