Kluci mam problem.Mam E46 kupe 5/2003 a nemel jsem auto s xenony ,vymelil jsem predni svetla za Bi-xenony,ale auto porad nesviti (teda sviti jen parkovacky a dalka ale xenony nee).
Pry je potreba vymenit nejakou jednotku ci co nevite nebo nemate stim nekdo nejake zkusenosti?
Uz jsem z toho zoufaly
Dva lidé mi řekli že se tam nedá nic naprogramovat tak nevím.Jsem z toho zmatený A je tady někdo z okolí Třince kdo by to byl schopny naprogramovat protože bez světel stim moc mákam jezdít nechci kdybych potkal policajty
Kdo umi tady v okoli Trince nebo severni moravy prehrat svetelny modul z normalnich svetel na xenony?
Protoze uz me nic jineho nenapada a stejne jeden rika ze je potreba to prehrat jiny zase ze ne tak ja uz fakt nevim.
POMOZTE NEKDO
baworakovej píše:Kdo umi tady v okoli Trince nebo severni moravy prehrat svetelny modul z normalnich svetel na xenony? Protoze uz me nic jineho nenapada a stejne jeden rika ze je potreba to prehrat jiny zase ze ne tak ja uz fakt nevim. POMOZTE NEKDO
kamoš měnil xenony stejně jako ty ´(světla s trafama za obyč) a modul nepřehrával... pokud jsi tam měl HID a svítili tak není důvod proč by to ted nefungovalo. Podle mě máš problém s trafama. Vyzkoušej jestli svítí výbojky klasicky přes žárovku. Pokud ano tak proběř zda ti jde do traf proud a jestli je dobře kostra.
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
baworakovej píše:Kdo umi tady v okoli Trince nebo severni moravy prehrat svetelny modul z normalnich svetel na xenony? Protoze uz me nic jineho nenapada a stejne jeden rika ze je potreba to prehrat jiny zase ze ne tak ja uz fakt nevim. POMOZTE NEKDO
kamoš měnil xenony stejně jako ty ´(světla s trafama za obyč) a modul nepřehrával... pokud jsi tam měl HID a svítili tak není důvod proč by to ted nefungovalo. Podle mě máš problém s trafama. Vyzkoušej jestli svítí výbojky klasicky přes žárovku. Pokud ano tak proběř zda ti jde do traf proud a jestli je dobře kostra.
Trafa mam tri a je blbost aby vsechny byly spatne to by byla moc velka shoda nahod.Jak vyzkousim jestli sviti vybojky pres zarovku nechapu?
Trafa mam tri a je blbost aby vsechny byly spatne to by byla moc velka shoda nahod.Jak vyzkousim jestli sviti vybojky pres zarovku nechapu?
sorry to byl překlep .. vyzkoušej na baterce .. promiň
Born to be for BMW 344ic E30 +320dT E46+ Superb II combi+A6 Allroad+Š1000MB+MAN TGA+Peugeot Boxer,307SW,6x Berlingo,Avia,JCB,Gilera,Stadion S11 EX: MGA roadster, E30 318i, 325e, 318i, E36 323i/LPGi,318iA, 328i, E46 328iT, E46 320d
baworakovej píše:nemuzu přeci připojit výboju na baterku? A na výbojce je startér a pak teprv trafo
to máš pravdu a bral jsem to jako automatické. Když připojíš sestavu a bude svítit, tak máš jistotu že to není trafem, startérem ani výbojkou .. pak už zbývá jen "prozvonit" kabeláž a případně ten lichtmodul, ale na 90% věřím, že máš chybu u světel. Jeden z těch dílů bude buď blbě zapojený (přehozené kable ) nebo nefunkční.