Po cestě z oběda jsem prorazil pneu na zadní nápravě, první autoservis mi řekl, že se pneu proražený ze strany neopravují. Mám tam 245/40 17 a doma se mi válí jedny 225/40 17 mužu je dát na zadek? nebo jsou moc úzké?
nacpat je tam muzes co bys nemohl že ... pokud je to jen jako prozatimní řešení tak okey rafek kryt jeste budou ale rikam budou mit nizsi bocnici nez ty 245 spravnej rozmer by byl 225/45 pokud je to docasny tak to tam dej
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
Dacud píše:ja budu davat 205/40 R17 a zadek 215/40 R17
ps: 225/40 R17 se myslim ani nevyrabi
Nemyslíš že už budou hodně nízký? Já mám v zadu 215/45 R17, a to bych řekl, že je tak akorát
uvidim no... nechci mit na kolech balony pneu a chci jit s autem niz takze si myslim ze to bude vpoho... uvidime no... pneu budou v pondely a kola hotove v tydnu... tak se tesim az to prezuju. posly me kdyztak fotku jak to vypada u tebe
hehe neni ilustrativní..., ale po vyměně pneu mě zaskočil další problém, z ničeho nic nejdou budíky, neukazují rychlost, teplotu, otáčkoměr, palivo, ale svítí kontrolky od světel fungují.
Dacud píše:ja budu davat 205/40 R17 a zadek 215/40 R17
ps: 225/40 R17 se myslim ani nevyrabi
Nemyslíš že už budou hodně nízký? Já mám v zadu 215/45 R17, a to bych řekl, že je tak akorát
uvidim no... nechci mit na kolech balony pneu a chci jit s autem niz takze si myslim ze to bude vpoho... uvidime no... pneu budou v pondely a kola hotove v tydnu... tak se tesim az to prezuju. posly me kdyztak fotku jak to vypada u tebe
Nevim jak se foto posíla přes SZ tak to vložím sem
Já objel 3 servisy a nic, prý jich to moc nedělá. Tak tam mám zatim menší a až tak hrozné to neni. Jinak budíky se zas umoudřili a fungují jak za mlada