Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
316i rok2006
-
Fatal Design
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
V popisu píšeš 316i tady 318i ... ujasni si nejdříve co kupuješGok píše:Zdravim. Chtel bych radu. Chtel bych si koupit BMW 318i rok 2006. Je to maximalne vybavene. Jen to nema xenony. Mate stim motorem nekdo zkusenost?
Co je maximálně vybavené ? Věř, že takové auto neexistuje.
Hoď link ať se pokocháme
jo je to 318i. ma to asi tak 80 000km.
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
-
KKarlos111
- Filozof
- Klubové ID: 1044
Stále přemýšlím proč lidi vede ke koupi model 316i nebo 318i.
Pochopím duchodce co chtějí mít znak bmw na kapotě a pak holky co jim stačí pěkné auto a mají rády BMW. Ale pro fandu jedině R6 od 150koní nahoru co aspon jede. ( Pro znalce jedině 3litr. )
Moc nejezdíš tak se neboj většího objemu. Nějaká 325i či 330i je uplně jiné kafe tyto nové motory navíc berou fakt při klidné jízdě 6-8litru dálky město kolem těch 12-13 a pruměr kolem 9ti prostě auto pro radost.
Pak se budeš bít do hlavy že máš sice BMW ale předjede tě kdejaká zdechlá 1,9tdi.
Budeš pouze obdivovat vzhled auta, ale pod kapotou to bude ostuda se kterou se nikde chlubit nebudeš.
Do BMW patří minimálně R6.
jak psali výše jezdí za dost podobné náklady jako 4válec ale hlavně jede a není potřeba na něj šlapat aby jel do kopce nebo nedejbože když máš plné auto lidí.
Pochopím duchodce co chtějí mít znak bmw na kapotě a pak holky co jim stačí pěkné auto a mají rády BMW. Ale pro fandu jedině R6 od 150koní nahoru co aspon jede. ( Pro znalce jedině 3litr. )
Moc nejezdíš tak se neboj většího objemu. Nějaká 325i či 330i je uplně jiné kafe tyto nové motory navíc berou fakt při klidné jízdě 6-8litru dálky město kolem těch 12-13 a pruměr kolem 9ti prostě auto pro radost.
Pak se budeš bít do hlavy že máš sice BMW ale předjede tě kdejaká zdechlá 1,9tdi.
Budeš pouze obdivovat vzhled auta, ale pod kapotou to bude ostuda se kterou se nikde chlubit nebudeš.
Do BMW patří minimálně R6.
jak psali výše jezdí za dost podobné náklady jako 4válec ale hlavně jede a není potřeba na něj šlapat aby jel do kopce nebo nedejbože když máš plné auto lidí.
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
No, na tom něco bude, sice si s oběma V8 rád poskakuju po městě i venkově a různý 200km+ otočky po česku cajk, semtam nějaká cesta ala Frankfurt nebo Nürburgring je taky okej čas od času, nicméně… Když jsem pendloval napříč evropou každých 14dní, tak zlatá dvoulitrová nafta, člověk stejně potřebuje jen 200kph tempomat a čau, rychle umazat kilometry… přecijen je pak rozdíl, jestli cesta stojí 4k nebo 8k (×4 za měsíc)…
Takže mít buď dvě, nebo o tom radši moc nepřemýšlet a nepočítat :)
Takže mít buď dvě, nebo o tom radši moc nepřemýšlet a nepočítat :)
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem ten osmivalec do sveho prispevku zahrnul jen aby mi nekdo nevyhuboval, ze sem na nej zapomel. Samozrejme na delsi cesty nema cenu o nem premyslet.Fatal Design píše:To je zase moudro ... chtěl bych vidět tebe jak s tím osmiválcem jezdíš 1000km sem a tam každou chvilku ...bmwfan18 píše:No dobre, nechtel sem to rikat na plnou hubu, ale filozof to udelal za meDo BMW patri R6 a nic jinyho
Pokud se nebavime rovnou o osmivalcich
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
Zapoměl jsi na V10 V12bmwfan18 píše:Ja jsem ten osmivalec do sveho prispevku zahrnul jen aby mi nekdo nevyhuboval, ze sem na nej zapomel. Samozrejme na delsi cesty nema cenu o nem premyslet.Fatal Design píše:To je zase moudro ... chtěl bych vidět tebe jak s tím osmiválcem jezdíš 1000km sem a tam každou chvilku ...bmwfan18 píše:No dobre, nechtel sem to rikat na plnou hubu, ale filozof to udelal za meDo BMW patri R6 a nic jinyho
Pokud se nebavime rovnou o osmivalcich
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
RejpaleFatal Design píše:Zapoměl jsi na V10 V12bmwfan18 píše:Ja jsem ten osmivalec do sveho prispevku zahrnul jen aby mi nekdo nevyhuboval, ze sem na nej zapomel. Samozrejme na delsi cesty nema cenu o nem premyslet.Fatal Design píše: To je zase moudro ... chtěl bych vidět tebe jak s tím osmiválcem jezdíš 1000km sem a tam každou chvilku ...