Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

nefunčkní el.okna E36

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
empresario

#1 Příspěvek od empresario »

Ahoj,mám bmw e36 316i r.v.92 sedan a přestali mi stahovat přední el. okna,tak jsem rozebral dveřní tapece a zkoušel moturky stahovaček připojit na přímý proud autobaterie a normálně okna stahují,pak jsem proměřoval i štekr který je zapojený do stahovačky a štáva tam taky jde ,pojistky jsou taky ok,dál si stím nevím rady.Znamý mi říkal,že by to mohla být řídicí jednotka a nebo relé,ale vubec netuším kde se rele a ŘJ nachazí a jak bych to měl prověřit k tomu abych zjistil kde je chyba.Tak jestli někdo ví má stím už nějakou zkušenost,prosím o radu,předem moc děkuju.
mequi

#2 Příspěvek od mequi »

Tady máš rélé stahování oken: http://jpr.rajce.idnes.cz/Jak_na_to_BMW ... ka_244.jpg
Lukino12

#3 Příspěvek od Lukino12 »

a svetlo ke cteni ti funguje?jestli ne tak mrkni jeste na tu pojistku.
empresario

#4 Příspěvek od empresario »

mequi píše:Tady máš rélé stahování oken: http://jpr.rajce.idnes.cz/Jak_na_to_BMW ... ka_244.jpg
Díky :wink:
empresario

#5 Příspěvek od empresario »

Lukino12 stropní světílko myslím nefunguje,to ale asi bude vadná žarovka,nebo myslíš že to stím nějak souvisí?
Lukino12

#6 Příspěvek od Lukino12 »

nemyslim stropni svetlo jako takove,ale to svetylko ve tvaru lupy hned u toho stropniho jak ty rikas.Jestli souvisi?Jasne je to napojene na jednu pojistku,chtel jsem menit zarovky za ty bile ledkove a kdyz jsem to vse zapnul tak to nesvitilo.zkrat nekde na tom jazycku jak tu zarovku montujes a vyplesklo mi to pojistku,navic nesly stahovat okna.Vymenil jsem pojistku vyhnul jazycky kousek zpatky at se to nekostri,zapnul a vse fakaa jak okna tak i svetylka.
empresario

#7 Příspěvek od empresario »

Lukino12 píše:nemyslim stropni svetlo jako takove,ale to svetylko ve tvaru lupy hned u toho stropniho jak ty rikas.Jestli souvisi?Jasne je to napojene na jednu pojistku,chtel jsem menit zarovky za ty bile ledkove a kdyz jsem to vse zapnul tak to nesvitilo.zkrat nekde na tom jazycku jak tu zarovku montujes a vyplesklo mi to pojistku,navic nesly stahovat okna.Vymenil jsem pojistku vyhnul jazycky kousek zpatky at se to nekostri,zapnul a vse fakaa jak okna tak i svetylka.
ok,dobře díky za radu,já se zítra na to juknu,ale pojistky jsem prohlížel už 2x,ty byly všechny ok,pokud teda u e36 nejsou ještě jiné pojistky než ty co jsou v motorovém prostoru?
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Pojistky doporučuju zkoušet multimetrem. Kolikrát pojistka vypadá OK a přitom není.
empresario

#9 Příspěvek od empresario »

Fx píše:Pojistky doporučuju zkoušet multimetrem. Kolikrát pojistka vypadá OK a přitom není.
stím s tebou souhlasím ;-)
Odpovědět