Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

zamknutí E46

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Quiter
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Quiter »

Ahoj baworáci. Vlastním BMW E46 Touring 135 kW r.v. 2002. Všechno v základu, žádné přiblbé dodělávky a tuning, takže "alarm" a zamykání od výrobce. Při zamknutí auta mi dřív bliknul jednou blinkr, ale po tom, co jsem si špatně dovřel dveře a po zamknutí a nějaké době mi začal pípat alarm, tak už neblikne. Při odemykání neblikalo auto nikdy, jen při tom zamčení. Je možné, že jsem si rozhodil nějaké "nastavení" zběsilým odmykáním auta? Stalo se mi to ve 2 v noci, tak jsem mermomocí chtěl co nejrychleji odemknout a mačkal snad vše na klíčku :D Není to nikterak závažná věc, ale pokud jsem zamykal někde, kde je více hluku, bliknutí mě ujistilo a nemusel jsem koukat na zajeté kolíčky ve dveřích. Děkuju, pokud někdo ví, jak si to můžu zpět nastavit. Jenda P. - Quiter
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Bliknutí je nakódovaná funkce alarmu, tak spíš asi mrknout na diagnostice, jestli tam to nastavení zůstalo. Nepároval jsi mezitím znovu klíč?
Quiter
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Quiter »

Nevím, co znamená "párovat klíč", ale předpokládám, že je to na mě až moc odborná věc :)
Quiter
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Quiter »

Ted jsem si všiml, že po zamčení auta se ve vyšší frekvenci rozbliká asi na 8 sekund to červený "světýlko" pod zrcátkem. Jestli by to pomohlo diagnóze, protože to dřív nedělalo...
Odpovědět