Zdravím, jsem tu nový a měl bych dotaz ohledně navigace. Chci si koupit BMW E90 ale nevím jaký je rozdíl v navigacích co které umí. Mám na mysli rozdíl mezi Business a Profesional, co která umí nebo kterou by jste doporučili.
Díky za info Dave
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rozdíl v Navigaci
-
- Klubové ID: 2105
jako laik a neuživatel E90 vím o tomto:Dave320 píše:Zdravím, jsem tu nový a měl bych dotaz ohledně navigace. Chci si koupit BMW E90 ale nevím jaký je rozdíl v navigacích co které umí. Mám na mysli rozdíl mezi Business a Profesional, co která umí nebo kterou by jste doporučili.
Díky za info Dave
profi má vetsi displej a bude mít urco více funkcí... a když už to budeš kupovat, kup to s profi.... i kdyz je to blbost, tak člověk vždy pak lituje že nekoupil tu lepší... to se týká i motorizace a další výbavy...
O tom větším displeji u Profesional vím a to že asi bude mít více funkcí než Business taky, spíš mě jde co konkrétně má či v čem je lepší ta Profesional.
Přesně jak píšeš, někomu se to může zdát jako blbost, tady řešit navi zda Business či Profesional a časem pak lituješ žes nekoupil tu lepší a přemýšlíš a sháníš jak to předělat na tu lepší a tomu se chci vyhnout. O motoru a výbavě mám jasno jen nevím s tou navi.
Přesně jak píšeš, někomu se to může zdát jako blbost, tady řešit navi zda Business či Profesional a časem pak lituješ žes nekoupil tu lepší a přemýšlíš a sháníš jak to předělat na tu lepší a tomu se chci vyhnout. O motoru a výbavě mám jasno jen nevím s tou navi.
Hlavní rozdíl je: Professional má separátní DVD mechaniku, kde je navigační DVD stále vloženo. U business, když chceš pustit navigaci a přitom poslouchat třeba muziku, tak musíš první načíst z DVD mapu kam jedeš a poté přehodit...
Dále, professional má 2D pohled(reálnou mapu). Business pouze ukazuje šipkami kam máš odbočit...
Máme v autě proffesional a u předešlého bylo business a je to sakra rozdíl
Dále, professional má 2D pohled(reálnou mapu). Business pouze ukazuje šipkami kam máš odbočit...
Máme v autě proffesional a u předešlého bylo business a je to sakra rozdíl

http://home.arcor.de/uli.stempin/Navi%20Business.jpg
Mne to tedy ukazuje i mapu i sipky (e91 2008 pred FL). Navigacni dvd musi byt vlozeny, takze hudbu u toho jen z radia, changeru nebo aux
Mne to tedy ukazuje i mapu i sipky (e91 2008 pred FL). Navigacni dvd musi byt vlozeny, takze hudbu u toho jen z radia, changeru nebo aux