Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vyhřívané zámky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
libovka

#61 Příspěvek od libovka »

Fatal Design píše:
libovka píše:Prosím tě zkoušel sis to třeba překládat??? Právě že to co máš napsané jako vyhřívání zámku jsou vyhřívané trysky.Tak tu netvrd že tam nejsou napsané. :roll:

Jasně je tam napsáno vyhřívané trysky, už jsem v tom zamotanej ... tak je to naopak. Tohle tam je, ale nemám tam napsaný výhřev zrcátek a ani ty zámky (teda mám jen jeden). Zrcátka 100% vyhřívané jsou ... Je teda zase fakt, že kdo ví co v tom roce 98 bylo ve standartu ... Vždyť je to FUCK :)

Tak já už fakt nevím co si o tobě mám myslet.Vyh.zrcátka tam jsou taky napsané.Přesně je tam napsáno - Vyhřívaná zrcátka a trysky ostřikovačů.
Jde o to že kuli takovejmhle tlachům pak vznikaj zbytečný fámy.Pak sem přesně vleze člověk ktere o BMW ví prd a přečte si tu co všechno nemá na svém autě za výbavu.Ke mě jezdí na servis lidi co si koupí BMW,první kam si vlezou je forum a čtou.A můžu ti říct že to co znich pak padá za věci tak z toho jsem zelenej.
Lucifer

#62 Příspěvek od Lucifer »

Tak nepotřebuji elektronika sedí i s klíčkem :)
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od xSAFA »

Ale windscreen je čelní okno ne?
Lucifer

#64 Příspěvek od Lucifer »

windscreen jsou zpětný venkovní zrcátka, v tomhle významu jinak doslovnej překlad je čelní sklo
Fatal Design
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od Fatal Design »

xSAFA píše:Ale windscreen je čelní okno ne?

Ano, taky jsem si to myslel, ale asi není ... z toho plyne můj omyl ...
Totic Člen Klubu
Člen Klubu

#66 Příspěvek od Totic Člen Klubu »

To je taškařice v tom ETK, už jsem tam párkrát chybu v překladu viděl. Hoďte mi sem kdyžtak VIN kdo má ty HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES, protože to znamená Vyhřívané ostřikovače čelního skla. Mrknu přímo na BMW webETK, jak je to tam.

Jinak co jsem se dočetl na fóru, vnější zrcátka mají být standartně vyhřívané na všech E36, což by se pak do výbavy nezapisovalo. A když už jmenuje se to ELECTR.EXTERIOR HEATABLE MIRROR :twisted:
libovka

#67 Příspěvek od libovka »

Totic píše:To je taškařice v tom ETK, už jsem tam párkrát chybu v překladu viděl. Hoďte mi sem kdyžtak VIN kdo má ty HEATED WINDSCREEN WASHER NOZZLES, protože to znamená Vyhřívané ostřikovače čelního skla. Mrknu přímo na BMW webETK, jak je to tam.

Jinak co jsem se dočetl na fóru, vnější zrcátka mají být standartně vyhřívané na všech E36, což by se pak do výbavy nezapisovalo. A když už jmenuje se to ELECTR.EXTERIOR HEATABLE MIRROR :twisted:

Svatá pravda.Jsem se do toho ke konci krapet zamotal. :oops: Tímto se omlouvám Fatalovi.
Tomule

#68 Příspěvek od Tomule »

Lucifer píše:Takže ten bimetal se chová jak spínač je menší teplota, on se ohne a je seplej furt a podle klíče tam běží napětí nebo ne...

Dík za rady :)

To jsme na tom stejně náfuk mam jen u spolujezce, ale dráty mi koukali z haupny a puk jsem tam našel a teď jsem se šel na něj podívat ráno a už tam nebyl 8O jinak ty dráty na ostřikovače by měli bejt nalevo když koukáš na motor tak u vzpěry, nebo tak to mám alespoň já a na konci nich by měl bejt konektor jako na mlhovku

Zdravím, chtěl bych se zeptat, nemůžete se mi někdo podívat na barevné označení těch drátů co vedou od ostřiků z kapoty po tlumiči a dál....? Juknu i do schéma, ale kdyby se někdo podíval i tak. Díky :-)
Odpovědět