Ahoj klubáci
mám dotaz ohledňe BMW320D r.v.03
zhruba 3měsíce zpět jsem došel ráno k autu a nemohl jsem nastartovat asi baterka odešla?
Zajel za prodejcem bateri protože byla rok stará a nechal jsem ji proměřit, baterie je plně v pořádku akorát je vybitá todle mi řekli.Pak jsem proměřil zda auto dobíjí a kolik má odběr za chodu+ plus světla protože jsem nedávno namontoval AE a nic nad normál, takže jsem baterku nabil (Varta Blue) a říkam si zda to byla náhoda která už se nubude opakovat.
Auto jsem schvané nechal u baráku na mrazech a baterka drží.
Bohužel se situace opakuje a to i když auto bylo v garáži včera jsem po týdnu chtěl nastarovat a zase baterka úplně prázná, jen to zacvakalo.
Večír jsem baterku aspoň trochu oživil a nastartoval, poté co jsem zhasnul motor jsme minimalně 10-15 minut slyšel jak z plubovky, asi jak je topení tak docela nahlas něco pracuje ale nic fouka, určitě si to něco z baterky vezme a dělá to pokaždé když vypnu a vytáhnu klíček ze zapalování.
Ještě jsem měření provedl když bylo auto vyplé asi tedy dvě minuty po vypnutí a bralo si to více ale někde jsem se dočetl že elektronika chvilku po vypnutí pracuje ale tak že mě do tří měsícu vymlátí baterku se mi nezdá.
Prosím o radu, nějak nevím co stím děkuji
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.