no kámoš mi furt volá co stím.já už taky nevím.tak sem mu řek ať oddělá relé a místo blikání vytahuje ruku z okna kam chce jet.. tak kdyby se stím někdo setkal ať nějako napíše co stím.. díky
icecold píše:by ses divíl, já když úplně poprvé vytahoval tlačítko na ty blinkry tak jsem ho zmrvil
No je fakt, že když jsem měnil žárovku v podsvětlení ovládání světel, tak jsem to taky málem zrušil. Ale po 30min laboratorních prací jsem na to přišel a je to jednoduché jak facka ...
icecold píše:by ses divíl, já když úplně poprvé vytahoval tlačítko na ty blinkry tak jsem ho zmrvil
No je fakt, že když jsem měnil žárovku v podsvětlení ovládání světel, tak jsem to taky málem zrušil. Ale po 30min laboratorních prací jsem na to přišel a je to jednoduché jak facka ...
jo myslis tu zarovku co stoji u BMW asi 130 korun? taky bych ji moc chtel
jo myslis tu zarovku co stoji u BMW asi 130 korun? taky bych ji moc chtel