Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zatékání e36 cabrio
ted se nám to trochu rozchazi. ale taky bych ty puky proste totalne zamazal a zakonzervoval, kdyz tam jsou ty male odtoky. koukal jsem na nejake ty vosky na dutiny. psali jak jsou skvely a ze pridaj i 20 koní
ale uz sem se nedocetl jestli má byt ten povrch nejak upraveny... protoze do te dutiny si fakt nevlezu abych ji vydrhnul :/
tam se samozdřejmě nedostaneš, je ale potřeba zjistit jak na tom ta podlaha a prahy opravdu je, nechat to případně vyvařit, nebo obrousit a hezky natřít, ono i když to člověk brousí lamelákem nebo tvrdým drátovým kotoučem an flexe, tak se to stejne prohřeje, a to by případně zbylé barvě neudělalo dobře, proto je nutné pořádně i vystříkat dutiny
Nad úplným uzavřením prahů sem taky přemýšlel ale alespoň navrtané odtokové díry tam nechám, jendou za čas proštouchnout a bude klid 
ano tak s timhe plne souhlasim! mluvi z tebe zkusenost!shade741 píše:tam se samozdřejmě nedostaneš, je ale potřeba zjistit jak na tom ta podlaha a prahy opravdu je, nechat to případně vyvařit, nebo obrousit a hezky natřít, ono i když to člověk brousí lamelákem nebo tvrdým drátovým kotoučem an flexe, tak se to stejne prohřeje, a to by případně zbylé barvě neudělalo dobře, proto je nutné pořádně i vystříkat dutinyNad úplným uzavřením prahů sem taky přemýšlel ale alespoň navrtané odtokové díry tam nechám, jendou za čas proštouchnout a bude klid
- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
já mám nově vyvařené prahy, sehnál jsem 4x puky dal jsem je tam, spáry mezi něma jsem zadělal bitumenovým tmelem, tak doufám že se mi tam nebude dostávat bordel... jinak odtokové dírky tam mám pro případ nouze.. ale na vystříkaní dutín se taky chystam.
Jinak ti radím, zvední koberec a prozkoumej ty prahy zevnitř, hodně e36 co jsem viděl, měly ten prah prohnílý zevnítř, kdyžto zvenku to vypadalo dobře. Ono nemusíš vyndávat celý koberec, stačí sundat kryt repráku a lištu pod předníma dveřma a koberec v místě nadzvednout
jen pro ukázku jak jsem to měl já
Jinak ti radím, zvední koberec a prozkoumej ty prahy zevnitř, hodně e36 co jsem viděl, měly ten prah prohnílý zevnítř, kdyžto zvenku to vypadalo dobře. Ono nemusíš vyndávat celý koberec, stačí sundat kryt repráku a lištu pod předníma dveřma a koberec v místě nadzvednout
jen pro ukázku jak jsem to měl já

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844