Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Úpravy E46 pro okruhové ježdění

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
ivannek

#1 Příspěvek od ivannek »

Koupil jsem 325ti jako auto čistě pro zábavu, rád bych ho upravil pro okruhové ježdění, možná i případnou účast v nějakém amatérském okruhovém seriálu. Představy o tom, co a jak upravit, mám, rozpočet taky, nejsem ale automechanik, takže se budu muset obrátit na nějakou dílnu. Napadlo mě, zeptat se tady, bmw srdcařů, není-li tu nějaký šikovný mechanik se zkušenostmi, který by tyhle věci zvládnul a měl případně chuť si také zazávodit. (lokace ideálně na Moravě, ale v zásadě je to jedno)
MattyX Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1778
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od MattyX Moderátor »

tak pokud to chce svěřit nějaké renomované firmě , která ti postavit auto na zakázku tak si připrav ještě tak minimalne jednou tolik co te stal ten kompakt :lol: zkus v brně , třebas motorsport šenkýř :) tam mžeš utratit hodně peněz za hodně věcí :twisted: :lol:
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant :)
E70 3.0d - mamacar

Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
ivannek

#3 Příspěvek od ivannek »

MattyX píše:tak pokud to chce svěřit nějaké renomované firmě , která ti postavit auto na zakázku tak si připrav ještě tak minimalne jednou tolik co te stal ten kompakt :lol: zkus v brně , třebas motorsport šenkýř :) tam mžeš utratit hodně peněz za hodně věcí :twisted: :lol:
Ale jo, profíci jsou řešení, skoro počítám s tím, že to bude nakonec to jediné reálné, ale chci to nejdřív zkusit mezi fandy, třeba se najde entuziasta, který by měl zájem se věci, v případě nějakého toho závodění, účastnit jako jezdící servisman, ten kdo si vezme na starost přípravu auta. Co se rozpočtu týká, mám celkem představu co chci, a co to bude stát, to bych tu neřešil.
pragdejf

#4 Příspěvek od pragdejf »

začít vyhazovat pikacoviny z interieru, skrabat ipu z podvozku a vytriskat okna a nanejtovat makrolon zvladne i uklizecka.

koupit kloudný slicky taky a kdyz k tomu sezenes brzdy z 330i E46, nebo z M3 idealne, tak by ti to pro zacatek mohlo stacit vic nez dost.

jo a vymenit olej za nakej 10W60. myslim, ze do 60K by se zaklad moh vejit. napachat nakou skorepinu s poradnejma pasama, abys nevypad v prvni zatacce a koupit si hlemu.

vsecko tohle sou prace, ktery pri trose patrani bez potizi zvladnes, neni to zadna veda. akorat stojej cas. ale zase nestojej prachy.

a jestli se budes zbavovat nakyho kloudnyho interieru do compactu E46, tak se hlasim, jednu tuhle ničemnost mame doma.
Danny Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 1821

#5 Příspěvek od Danny Moderátor »

zavolej mi 777 565 561
Olomouc

tohle je moje :wink:
http://www.berg-trophy.cz/cz/videogaler ... 1-2000-2wd
http://www.youtube.com/user/dannyrapid?feature=guide

stavíme si to sami......
ivannek

#6 Příspěvek od ivannek »