Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Dovoz z Nemecka

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Abraham

#1 Příspěvek od Abraham »

Panove, zdravim. Shanim nekoho, kdo je ochotny shanet auto z Nemecka. Snad nevadi, ze to pisu zde, ale netusim kam jinam.
paca

#2 Příspěvek od paca »

pár lidí ta vozí na zakázku (např. M3maniac), ale počítej že to nedělají zadarmo :D
Abraham

#3 Příspěvek od Abraham »

zadarmo ani kure nehrabe :-) shanim nekoho, kdo je schopny kouknout na net, pohledat, poslat zajimave nabidky, jet semnou do rise, pokecat si s majitelem (pokud to bude soukromnik), dovezt auto a vyridit vse potrebne, co se papiru tyka( nevim jak to chodi, kdyz je auto z jine zeme) za to jsem ochotny zaplatit :)
DC Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od DC Výkonná rada »

záleží odkud jsi - já s tímhle lidem občas pomůžu - lokalita Praha a okolí nebo po domluvě...
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
Peruanec

#5 Příspěvek od Peruanec »

Abraham píše:Panove, zdravim. Shanim nekoho, kdo je ochotny shanet auto z Nemecka. Snad nevadi, ze to pisu zde, ale netusim kam jinam.

Co takhle zkusit domluvit se s M3Maniakem? má tady dobré reference a spousta kluků jsem i napsala výsledky :D Já dal na doporučení, pročetl, domluvil a koupil - spokojenost :D

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
múžeš číst záznamy od roku 2008
Odpovědět