Ahoj teď jsem chtěl vjet a nenaskočí motor. Nejdřív točil jen startér pak to párkrát probublalo, ale naprosto nepravidelný chod max 4-5 sekund. Předtím auto startovalo na první škytnutí. Jediné na co jsem přišel je, že v tom co je na obrázku zakroužkované cvaká. Při zapnuté ventilaci hlasitěji. Aspoň myslím, že to je tam nebo někde okolo. Co to může být? Děkuji za radu.
Tak jsem se dočetl o tom, že by mohla být navlhlá řídící jednotka, tak jsem ji vyndal a voda tam nebyla, ale byla tam špína jak blázen, takže někdy tam ta voda asi byla. Vypadalo to však, že jsem první kdo to kdy rozdělal. Jednotku mám doma, ale nedostanu se do ní kvůli debilním šroubům co tam jsou. Stačí ji vysušit na topení nebo tak něco? Nemáte nějaké nápady proč nechytá?
Kdybych sám nezažil situaci, kdy motor startoval na brnk a pak najednou umřel, já kvůli tomu rozebral půl motoru a pak jsem zjistil, že stačilo vyměnit svíce, tak bych to jinak neradil jenom podotknu, že svíce jsikru dávaly po odskoušení venku ale jak byly umístěné tak pod tlakem ani prd, pokud nevíš jak tam jsou dlouho nebo mají už dost vyměnit, je to pár korun a když už u toho budeš a budeš je vyndávat, pokud budou mokré palivo tam jde
Tak jsem tam vrazil jednotku. nastartovall to na druhy otoceni klicku a melo to celkem nepravidelny chod. prikladal jsem to vynulovane rj. tak jsem to byl projet a vse je v normalu. Pak uz to nekourilo a jelo to normalne, chod mi prisel v poradku akorat cvaka stale ta vec co jsem oznacil v prvnim prispevku. prosim vas co to je? Dekuji vam za pomoc.
koukám, že na autě máš sání z M50, tak jestli jsou tam všechny hadice správně ono mi jednou stačilo odpojit hadičku ze sání do posilovače brzd a auto dělalo problémy
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
Ten motor není můj Mám originál M52 jen jsem potřeboval ukázat co tam cvaká Dneska odpoledne zkusím nastartovat a uvidím. Když tak nějaké rady jak zkontrolovat jestli pálí svíčky a fungují cívky? Na cívkách vím jak změřit primární odpor a tím to končí. Je něco na co bych si měl dát u této práce pozor?
Tak jsem po vice jak 24 hod vlezl do auto otocim klicekm a naprosto regulerne naskocilo. Tak doufam ze to pomohlo. Co myslite? Rano potrebuji vyjet, tak doufam, ze jsme to nezakrikl. Jinak stale me zajima ta kontrola zapalovani,. Dekuji.
Figa píše:Ahoj teď jsem chtěl vjet a nenaskočí motor. Nejdřív točil jen startér pak to párkrát probublalo, ale naprosto nepravidelný chod max 4-5 sekund. Předtím auto startovalo na první škytnutí. Jediné na co jsem přišel je, že v tom co je na obrázku zakroužkované cvaká. Při zapnuté ventilaci hlasitěji. Aspoň myslím, že to je tam nebo někde okolo. Co to může být? Děkuji za radu.[img]http://img94.imagesmwith [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us
Ahoj kamarad ma uplne stejnej problem... Auto startovalo jak nic pak 14 dni nejezdil chtel chod a chciplo to.....pak uz jen tocil starter... Ale vsim sem si ze ma dve praskliny jednu asi 2 cm a druhou asi 7 cm v tom koleni co ze za vzduchovim filtren a vede do sani.. Myslite ze to muze bejt tim? Kazdopadne pujden vyndat taky tu ridici jednotku treba to taky pomuze
Figa píše:Ahoj teď jsem chtěl vjet a nenaskočí motor. Nejdřív točil jen startér pak to párkrát probublalo, ale naprosto nepravidelný chod max 4-5 sekund. Předtím auto startovalo na první škytnutí. Jediné na co jsem přišel je, že v tom co je na obrázku zakroužkované cvaká. Při zapnuté ventilaci hlasitěji. Aspoň myslím, že to je tam nebo někde okolo. Co to může být? Děkuji za radu.[img]http://img94.imagesmwith [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us
Ahoj kamarad ma uplne stejnej problem... Auto startovalo jak nic pak 14 dni nejezdil chtel chod a chciplo to.....pak uz jen tocil starter... Ale vsim sem si ze ma dve praskliny jednu asi 2 cm a druhou asi 7 cm v tom koleni co ze za vzduchovim filtren a vede do sani.. Myslite ze to muze bejt tim? Kazdopadne pujden vyndat taky tu ridici jednotku treba to taky pomuze
Chtel nastartovat melo to nepravidelnej chod a chciplo to.. Se mi nekam vyparili ty slova
praskliny rozhodne nejak zacelit nebo koupit nové koleno, na e 36 stojí pakatel origo bmw kolem 350 kč jelikož to přisává vzduch mimo váhu pak nemůže bejt dobrá směs atd. Ohledne toho startování to zkuste jako je napsáno výše třeba to pomůže, prasklé koleno by nemělo mít na starty vliv
shade741 píše:praskliny rozhodne nejak zacelit nebo koupit nové koleno, na e 36 stojí pakatel origo bmw kolem 350 kč jelikož to přisává vzduch mimo váhu pak nemůže bejt dobrá směs atd. Ohledne toho startování to zkuste jako je napsáno výše třeba to pomůže, prasklé koleno by nemělo mít na starty vliv
Tak ridici jednotka byla cista sucha ale i tak sem ji vyndal a man ji doma jinak svicky sem kiupil novy bosch baterku 100 varta a kdyz sem tam mel kamarada tak se to nespojilo s motorovou jednotkou kontroloval sem pojistky u ridici jednotky byli dobry ale relatka nepoznam... Se vsim se to spojilo krom motrovy jednotky vite co s tim??? Diky