Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e36 sedan brzdove svetla

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
jararak

#1 Příspěvek od jararak »

Zdravim pani

mam problem s mojim sedanom - e36 sedan 323i 6/96. nejdu mi totiz brzdove svetla, kazdeho prve co napadne je snimac, ten je v pohode, meral som to cez diag, pedal reaguje na 4 polohy. tym padom vylucujem aj RJ, kedze mi odpovedala cez diag. co by to este mohlo byt? kade je tahana kabelaz do zadnych svetiel, na nich totiz svieti vsetko okrem spominanych brzd. a najhorsie je, ze minule mi tak raz za 3 stlacenia brzdy zasvietili.

ma niekto este nejaky napad?
paca

#2 Příspěvek od paca »

ještě se umí "zlomit" dráty co vedou z kastle do kufru, jsou schované v gumě když otevřeš kufr
jararak

#3 Příspěvek od jararak »

no hej, lenze ja nemam ziadne svetla v kufry, je tam len zamok kufra, som troska na pochybach, zeby ten nieco take robil, ale preco nie.

taktiez som skusil prehodit poistku c46 15A- ta by mala byt od brzdovych svetiel.
Abraham

#4 Příspěvek od Abraham »

Pojistky prozvon, ale spis nez pojistky si myslim, ze to bude nejaky kontakt.. Tim ze sviti ostatni svetla asi pada kostra, ale tim spis to svedci pro +. Diag. je fajn vec, ale zkus vzit merak a zkus to promerit, kdyz ti nekdo slape na brzdu, jestli do toho jde stava. Kdyztak s tim aji zahybej, az budes merit. At mas jistotu, ze neni zlomenej. Nebo druha varianta(delalo to me na mojich svetlech, ze spatne sedel kontakt v koncovce a nesvitilo mi kvuli toho obrysove.
mequi

#5 Příspěvek od mequi »

Kabely vedou levou částí auta za tím bočním kobercem.
jararak

#6 Příspěvek od jararak »

este by som mal dotaz akej farby by som mal hladat draty? nerozdeluju sa? su to take iste ako na koncovom svetle? vyhadzal som interier ale uz bola tma tak som viac nerobil
mequi

#7 Příspěvek od mequi »

Zítra se ti na to podívám.
jararak

#8 Příspěvek od jararak »

mimochodom kebyze mas vyhadzany interier tak by si mohol spravit aj foto, ide totit o to, ze mam pocit, ze som nasiel okrem ineho aj dierku v podlahe.

hlavne je to ze som daval tak rok dozadu vyvarat prahy, pricom som si vkladal nadeje do tejto vymeny, avsak v noci som nevidel nic prepalene, ale skusim to znova prekontrolovat cez den. priblizne od tej doby mi ani nesli svetla, potom som ich na chvilku rozbehal, avsak znova to iste.
mequi

#9 Příspěvek od mequi »

Co jsem koukal do kufru, tak k brzdovým světlům vedou hnědý a červenomodrý kabel. Hnědý bude asi kostra a ten druhý +. Auto odstrojené není. Tak se ti nepodívám, jestli není ta barva kabelu vepředu jiná.
Odpovědět