tak asi vemu tyhle http://www.profiautodily.cz/sindex.php?ProductID=3316961&akc=detail páč sem se na ty stěrače pořádně díval a potěš ty plíšky na konci gumiček jak píše lucifer se upně vrtěj nedrží tam pořádně a eště na jedne straně je tam vylomená drážka tak to drží jen na jedné... to fakt čumím že mi eště nevyletěly
Tak aerotwiny jsem si taky koupil ale neseděly mi přesně na sklo prostě přesně před mejma očima zůstával vynechanej flek tak jsem se je snažil maličko naohejbat aby si líp sedly a nic ale pak jsem zjistil že to není stěračema ale pružinama v ramenách
já jezdím už 5let na stěrače koupené na benzince za cca 100kč, koupíš gumičky 70cm, nacpeš to do ramínek které jsou na autě a máš vystaráno.. každý rok si koupím po zimně nové a je to cajk
tak sem doma všechny přední čepy vhajzlu takže oprava tak do 3 takže celkem pohodka a zespodu nic zhnitýho nebylo jak sem se bál a už se zjistilo přoč drnčel kardan a asi se poserete kardan držej na jednom šroubu na kterém ani nebyla matka takže tak eště že se to nerozsypalo a štěstí že to bylo jen todle a nebyl posranej ten kardan a fat inak všechno vklidu takže pokud se eště nic neposere tak mám krom trochu rzi dobré auto za hodně slušné prachy
ještě se chci zeptat nemáte někdo zimáky na 15ky 195/60 na dojetí do sezony třeba vzorek něco přes 2mm nechci to dávat do koupě páč je malá možnost že je budu mít od známeho pokud nějaké budou tak at nedělám zbytečně nové téma...
Já mám 195/60 r15 zimáky a milimetry asi 4 měl jsem jetý od známýho z vrakáče a 205 gumu měl jenom jednu tak jsem musel do 195 jinak 235 letňáky s 1mm vzorkem bych asi neukecal