A pro ty, kteri se chteji zeptat, jestli nechci zkusit tlacitko hledat, tak uz jsem ho zkousel. Ne, ze by nefungovalo, to ne, ale rozhodne nefunguje tak jak by melo.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Snizeni(zvyseni) podvozku
Zdravim panove, poridil jsem si Bmw e36 323i, ale predchozi majitel uvazoval asi spatnym koncem.. Snizil to auto az to pekne neni a ja moc pres podvozky nejsem. Vim, ze se udava snizeni od puvodniho stavu ve forme xx/xx , ale to mi nijak nepomuze pri vyberu noveho, vyssiho podvozku. Nasel by se nekdo ochotny mi poradit, pripadne nahodit foto jak vypada auto s jakym snizenim, abych mel alespon orientacni hodnoty? Pripadne pripsat po jakych znackach koukat s pomerem cena/kvalita. Berme v potaz, ze jsem chudy student 
A pro ty, kteri se chteji zeptat, jestli nechci zkusit tlacitko hledat, tak uz jsem ho zkousel. Ne, ze by nefungovalo, to ne, ale rozhodne nefunguje tak jak by melo.
-
Dacud
- Klubové ID: 2937
- Kontaktovat uživatele:
presne tak... je to pekne snizene kdyz to je -30/-15... ja bych volil mozna neco -40/-20 ale to uz je na tobe... takto vypada -30/00 mel jsem to a zadek byl vysokej jak koza... -30 je jeste idealnich ze se vsude dostanes a je to decentni. s novym autem pujdu ale niz... zalezi co se ti libiTotic píše:Cau dej Weitec sadu -30/15, to je rozumný snížení a mohly by stát do 2.500,-. Německá značka z produkce KW.
http://dacud.rajce.idnes.cz/BMW_E36_15.10.2011/
-
Dacud
- Klubové ID: 2937
- Kontaktovat uživatele:
je tam -30/00 a tlumice sachs... jizdni vlastnosti byly vyborne. ale dal bych -30/-15 nebo o trosku vic. udelal bych ti vic fotek pro predstavu ale auto jsem pred 2tydny prodalAbraham píše:takze to co jsi mel ty bylo 30/00, nebo 30/15? Ten sedan je krasny.. presne tak bych to chtel vychytat