Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw kutná hora
kámo, vždyt to je haluz jak kráva... on ti nejdřív řekne že to chce prodat kůli tomu, že si chce koupit naftáka tds... pak ti řekne že s tím jezdila manželka
a nakonec si koupí punto naftu?
jakej debil by měl bávko 323i 170 koní a koupí si pak punto???
navíc ty by jsi nechal jezdit svou přítekyni nebo manželku na ojetech zimákách??? zvlášt v tomto počasí, kdy to je už někdy pěkně namrzlé atd??? já teda ne!!! sám bych na tom možná jezdil, ale někoho koho mám rád, to teda opravdu NE!!!
ale samozřejmě koupil jsi to za pěknou cenu a můžeš to ted třeba za dvacku dát do kupy a bude ti auto sloužit pár let, což je fajn, určitě si ho užiješ

jakej debil by měl bávko 323i 170 koní a koupí si pak punto???
navíc ty by jsi nechal jezdit svou přítekyni nebo manželku na ojetech zimákách??? zvlášt v tomto počasí, kdy to je už někdy pěkně namrzlé atd??? já teda ne!!! sám bych na tom možná jezdil, ale někoho koho mám rád, to teda opravdu NE!!!
ale samozřejmě koupil jsi to za pěknou cenu a můžeš to ted třeba za dvacku dát do kupy a bude ti auto sloužit pár let, což je fajn, určitě si ho užiješ
on mi to stou manželkou říkal odzačátku že to prodáva hlavně kvůli ni že s tím jezdí do práce a že to bávo neuživí že tedkom kupuje punto a pak tds že jeho manželka žere bmw no šak uvidím ale řikám fakt se mi ten týpek zdál vklidu aj když sem s ním volal když sem potřeboval všechno mi řek vysvětlil tak pokud to byl nějakej hajzl tak se uměl dost dobře přetvařovat
už tedkom se te jízdy nemůžu nabažit
akorát mě sere jak mi ručička furt líta na 30l
sem řikal že to asi přelepím at mám klid 

to máš recht, ta ručička člověka deprimuje, taky jsem si říkal, že si to musím u svejch bavoráku nějak zaclonit aby mě to neštvalo když na to šlapu
ale zase ono to je zkreslující, reálná spotřeba tě pak vyjde stejně na max 15l, a to bys musel jezdit furt plnej, s rychlou jízdou nad povolenými limity se vejdeš do do 15l bez problémů, rozumě budeš jezdit okolo 10ti
hele a to ted jezdíš bez povinného ručení? to jsi teda střelec, to odsereš ikdyž někdo nabourá do tebe..škodu zacvakáš ty

ale zase ono to je zkreslující, reálná spotřeba tě pak vyjde stejně na max 15l, a to bys musel jezdit furt plnej, s rychlou jízdou nad povolenými limity se vejdeš do do 15l bez problémů, rozumě budeš jezdit okolo 10ti
hele a to ted jezdíš bez povinného ručení? to jsi teda střelec, to odsereš ikdyž někdo nabourá do tebe..škodu zacvakáš ty
c4mel píše:kurva 15l nestraš já počítám s 10tinn povinné mi nechal on do konce roku jak to pude odhlašovat tak ke konci roku tak ukončí aj povinné takže tedkom můžu jezdit a všechno padá na jeho triko
no hold od silvestra mám utrum
nevěř mu a radši si zajisti svoje... zaprvý risk kvůli případný havárce, zadruhý přečti si něco o ČKP a sazbě za nepojištěný auto...

možná že to povinné nechá do konce roku, ale uvaž, že když s tím někoho naboříš, tak si myslíš, že dodrží své slovo? vždyt by to šlo z jeho pojistky přišel by o bonus atd...řekne že sice pov ruč ještě nezrušil, ale pokud máte sepsanou normální kupní smlouvu, tak dnes podepsání kupní smlouvy zaniká pov.řuč původního majitele a ty máš povinnost si od této doby zajistit své pov ruč..
s tou spotřebou, pokud budeš jezdit rozumně tak jsi vklidu a do 10l se vejdeš bez problému
s tou spotřebou, pokud budeš jezdit rozumně tak jsi vklidu a do 10l se vejdeš bez problému
-
- Kontaktovat uživatele:
napis clenovi Totic. delal me pojistku a dela me to nejakych necelych 5tisic. a jinak ten Pavel jen lesti auta. ale tady clen Zave ti to krasne nalakuje a udela klempirskou apod... ma take pekne ceny. jinak myslim ze podepsanim kupni smlouvy automaticky pojistka zanika ale nejsem si jistej ale myslim si ze to tak je.c4mel píše:jj obrousit a prcnu tam nějakou základovku... radši at to vypadá hnusně hlavně at mi to nerezne... tedkom scháním nějaké povinné ale všude je 7k a to nechci dátpsal sem nějakému týpkovi co pojištuje na e46 klubu tak sem zvědavej za kolik doufám že se vlezu aspon do 5... a ten týpek co to leští dal by na tu základovku aj tu samou barvu co je na autě nebo jenom čistě leští?
Dacud píše:...ale tady clen Zave ti to krasne nalakuje a udela klempirskou apod... ma take pekne ceny...
Taky potřebuju udělat karosářský práce na autě, ale člena Zave jsem tu nenašel v seznamu.
Jinak já mám 323i rv 97 a ryzí kopcovité město jezdím v létě do 9L normál a nejlíp vycházejí okresky - kolem 7L. Šetřením 6,7L ; běžná jízda 7,5 L ; svižná 8 L ; rally prasečina 14 L. Minimum mám 5,6 L na okreskách trasa tam i zpět (takže vypovídající) celkem 140 km. Jinak když jsem to auto kupoval před dvěma lety, vnuloval jsem spotřebu "consum 2" a do dnešního dne (cca 32 tis. km) mám 8,8 L průměr. Ale když jsem asi rok jezdil jen město a výjimečně ven, měl jsem 9,2 L průměr. Takže se to teď zlepšilo, co jezdím do práce do jiného města. Takže obecně lze říct
Město: 9 - 12 (spořivé - svižné)
okresky: 6 - 8 (spořivé - svižné)
dálnice: 7,5 - 10 (spořivé - sivžné)
normální člověk dává průměr 8,5 - 9,5 za celej rok kombinované spotřeby při normálním ježdění a občas super svežení. V tomto rozsahu by ses měl najít i Ty v závilsosti na poměru město - okresky - dálnice.
- paveld
- Kontaktovat uživatele:
c4mel píše:no my sme měli sundané obě přední kola a hýbalo se to v těch čepech tak snad to bude ono... a to pojištění znáš? není to nějaké pojebané že za tebe třeba zaplatí 50% a zbytek doplácíš ty? nerad bych naletěl
To snad ne, ale určitě to chce si pročíst podmínky. Nemám od nich pojištění, ale bylo mi doporučeno kdysi.
-
- Člen Klubu
Jo šak pro pmbs.cz dělám přímo já, plnění na povinným je tady 100%. Krácení a spoluúčasti jsou leda u havarijka a pod. Sám jsem si ho tam sjednal a májí ho tu mnozí. Tak jestli cheš pošli mi scan vel.TP na mail: pov.ruceni.ihned@gmail.com
Připiš telefon a pošlu ti obratem zelenou kartu domů.
Připiš telefon a pošlu ti obratem zelenou kartu domů.
Pokud je ve smlouvě uvedeno, tak pojistka opravdu zaniká, jak už jsem psal nekolik stran z5 , tak je pitomost nechat auto nepojistěno. Nový majitel by měl po koupi vozidla (pokud je uvedeno ve smlouve že koupí pojistka zaniká) sjednat ihned pojištění, případně ihned po jeho přehlášení. Pokud auto zůstane nepojištěno doporučuji si najít sankce, které z toho plynou a ono tě to hnet přejde. Ono není od věci si prvně zjistit pár věcí než rovnou hrrrr auto....c4mel píše:tak to ste mě moc nepotěšilijá myslel že dokud to nezruší furt platí to jeho povinný... no tak už mám po ježdění
aspon ušetřím za benál no

-
- Kontaktovat uživatele:
Zave http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=76061Kodl píše:Dacud píše:...ale tady clen Zave ti to krasne nalakuje a udela klempirskou apod... ma take pekne ceny...
Taky potřebuju udělat karosářský práce na autě, ale člena Zave jsem tu nenašel v seznamu.
Pavel http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... ic&t=24081
- icecold
- Kontaktovat uživatele:
s tím pojištěním to opravdu není sranda, počíta se to nějak po dnech. Vím že byl jeden případ, chlápek si pořád myslel že má pojistku ale opak byl pravdou a příšla mu pokuta na 10tis. Já když jsem kupoval svoje auto tak jsem si ještě hned při smlouvě založil nový povinný na měsíc a jel jsem s klidnou hlavou domu 

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844