Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bmw kutná hora
mrkni na tento inzerát tady na foru:
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... c&t=105844
pěkná kára s luxusní výbavou, za dobré prachy, sice "jen" 2litr, ale na začátek ti to bude stačit, to mi věř, pak až budeš mít příjem peněz, tak můžeš našetřit na 323 nebo 328, a tohle klidně za stejné prachy co to ted koupíš prodáš
pěkná kára s luxusní výbavou, za dobré prachy, sice "jen" 2litr, ale na začátek ti to bude stačit, to mi věř, pak až budeš mít příjem peněz, tak můžeš našetřit na 323 nebo 328, a tohle klidně za stejné prachy co to ted koupíš prodáš
gs500e píše:mrkni na tento inzerát tady na foru:
tak do tohohle bych nešel, foceno ve tmě atd.... vcelku chycená kastle a ta cena je trochou out

paca píše:gs500e píše:mrkni na tento inzerát tady na foru:
tak do tohohle bych nešel, foceno ve tmě atd.... vcelku chycená kastle a ta cena je trochou out
myslíš? ale asi máš pavud, já to jen tak nadhodil, že prostě jsou i jiná auta, taky se mi nelíbí foto za tmy, ale zase může poprosit o fotky za světla a tak, ale má to přeci dobrou výbavu což chmel chce, a hlavně to jezdí

mě spíš prostě napadlo hodit sem další šunku která se dá koupit, prostě těch e36tek je fakt hodně, obzvlášt 320i a podle mě by mu na začátek v pohodě stačila
těch kupéček 320i je hodně, a za 40-50 by koupil fakt pěkný stav, teda podle mě

- icecold
- Kontaktovat uživatele:
Totic píše: Pak je to´97 čili kastle pozink, to žádná rezavá 325i předface nemá a motorizace M52B25 je super. Sám takovýho Saloona vlastním, takže vím o čem mluvím![]()
no myslím pozink kastlé už je k níčemu když to bylo bořený a už to chyta rez...
e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
no zezačátku chci řešit ty důležité věci prahy bych tedkom osral ale dík
no mám z toho tedkom trochu strach páč už tu pěkně sere a je tu sníh tak snad to dopadne dobře... kola 17ky nee to už by byl moc kostitřas
já chci 16ky zatím budou plecháče... a dík totic
já vim asi jí budu muset zachranovat ale pak z toho bude určitě krásné autíčko a když ne tak ste měli pravdu 

icecold píše:Totic píše: Pak je to´97 čili kastle pozink, to žádná rezavá 325i předface nemá a motorizace M52B25 je super. Sám takovýho Saloona vlastním, takže vím o čem mluvím![]()
no myslím pozink kastlé už je k níčemu když to bylo bořený a už to chyta rez...
Jo. Akorát se to bude blbě vyvařovat

(klempoš hrozně kňučel, že to "pění" a nedá se to vařit a že to v životě neviděl)

Přečet jsem to tu celý (fííííha) a asi bych ti spíš doporučil to nechat aspoň přes zimu
Našetříš víc peněz, něco se na netu ještě objeví... Podle mě je blbost dát všechny peníze do auta, s tím že ti skoro nic nezbyde. Měl by jsi mít aspon 20% z ceny auta navíc
Ale kdo ví, třeba budeš mít na svoje první auto štěstí jak já a koupíš auto dá se říct bez chyby
A zbyde ti na blbosti do něj jako mě 

xSAFA píše:Spíš lepší ne?Nedělal bych z toho vědu, ze začátku raději pomaleji a opatrně ať si to auto oťukáš a hlavně dobrý pneu a jezdit s rozumem, pak není problém.
to je jasný že pomalu

měl jsem 318tds a spotřeba ok, lehká noha 6l, ale vůbec to nejelo(horší než felda1,3), a to ani když se na to šlapalo co to dalo, pak byla spotřeba přes8l.. a hlavně ten strach co když se vyserou vstřiky, co když odejde čerpadlo atd. atd.. už bych to nechtěl...
chmel: tak co už jedeš? jsem zvědav na první dojmy až dojedeš domu
chmel: tak co už jedeš? jsem zvědav na první dojmy až dojedeš domu