Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E36 - Nejde odemknout (baterka?) - jak se dostat dovnitř
U mé staré E36, se kterou jsem asi 2 měsíce nejel se pravděpodobně nějak záhadně vybila baterka (i když je jen rok stará a skoro nemrzlo) a nejde teď odemknout ani na DO, ani klíčkem. Když jsem měl loni baterku vyndanou, tak to taky klíčkem nešlo ani zamknout a musel jsem si nechat kapotu otevřenou.
Existuje způsob, jak otevřít bez elektriky auto, případně aspoň kapotu? Koukal jsem do historie, ale žádný podobný návod se mi nepovedlo najít. Tedy kromě cihly, což bych poměrně nerad.
Předem díky za rady
Existuje způsob, jak otevřít bez elektriky auto, případně aspoň kapotu? Koukal jsem do historie, ale žádný podobný návod se mi nepovedlo najít. Tedy kromě cihly, což bych poměrně nerad.
Předem díky za rady
-
dveře by měli jít mechanicky normálně otevřít, pokud není neco przněno s mechanismem dveří, taktéž kufr. Dále pokud fakt nic vyrazit ledvinku nebo myslím že i stačí lehnout pod autoa odšroubovat ty dva potvory s pružinama na kapotě
http://www.google.cz/search?q=512381222 ... fsOaD96LgI je vněm drážka na šroubovák, alespoň takle sem se tam já dostal u svěho EX Td když se mi to celý seklo

- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
pokud se ti vybila baterka tak dveře bys měl odemknout, dokonce i když jsou na doublelock, neotevřeš akorát jiné dveře bez klíče, chyba bude někde v zámku, je take možné že tam něco zaoxidovalo/zarezlo když používaš jenom DO, zkus pro začátek ten zámek prošplíchnout WDčkem 

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
-
- Klubové ID: 1477
- Kontaktovat uživatele:
Píše o otevření kapoty né auta, tak leda že by šli krást motor.
Ostatně ale dostat se do auta může být otázka klidně několika vteřin a jedné cihly. 
Taky je možné, že někdo to mechanické otevírání cíleně zrušil. Já to dělal na Golfu, když jsem zjistil, že tam chybí něco jako vložka zámku a jde otevřít špilkou od nanuku...
Ale u e36 mi jdou dveře bez problému otevřít bez baterky, ale ve chvíli kdy bez šťávy zabouchnu kufr a zamknu ho klíčem tak po opětovném odemčení už chodí caplík pořád na prázdno, to je trochu divné... Asi tam mám taky nějakej problémek.

Taky je možné, že někdo to mechanické otevírání cíleně zrušil. Já to dělal na Golfu, když jsem zjistil, že tam chybí něco jako vložka zámku a jde otevřít špilkou od nanuku...

Díky za všechny reakce. Nakonec jsem vyguglil, že odemknout by to mohlo jít master klíčem dveře u spolujezdce. A ono jo. Normálním klíčem ani master u řidiče se nedá bez elektriky ani otočit.
Jinak v tom návodu byla ještě rada, že když by člověku nejel master key nebo ho neměl, stačí otevřít kufr, rozebrat světlo a pustit proud přes objímku (třeba z jiné autobaterie). Na odemčení by to prý mělo stačit.
Jinak v tom návodu byla ještě rada, že když by člověku nejel master key nebo ho neměl, stačí otevřít kufr, rozebrat světlo a pustit proud přes objímku (třeba z jiné autobaterie). Na odemčení by to prý mělo stačit.