Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E36 samozatmavovací zrcátko
-
Fatal Design
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
-
capri
- Klubové ID: 2068
- Kontaktovat uživatele:
to budeš mít asi nabušenýLucifer píše:Jojo výbava je perfektníchybí zrcátko tempomat a digiklima a už bych snad neměl mít co dodělat do toho auta
např vyhřejvany zámky
vyhřejvany ostřiky
ostřiky světel
intensivní ostřiky skel
HK hifi
elektrický zadní okna (u coupe)
samosvor
cyklovač stěračů
cd changer
elektricky sedačky
a nevím co ještě tam bejvalo
-
Lucifer
- Klubové ID: 3086
Mam to všechno vypisovat ?
Velkej BC, vyhřívaný sedačky, okna v elektrice, elektricky stavitelný sedačky, 4bagy, vyhřívanej zámek ostřikovače, mlhovky, M podvozek, obyč dvouzon klima, DO centrál (kterej furt neběží)
M vyhřívaný venkovní zrcátka, ostřikovače světel mam ale nejsou nainstalovaný na autě, loketky vepředu i vzádu, stavitelnej volant, zadní origo spoiler, zadní čirý světla od origa
A chybí tempomat, digiklima a samozatmavovací zrcátko, HK hudba je můj sen ale nejde nějak sehnat, mam zatim udělanou svojí hudbu, cd charger byl ale vykuchanej=stejně bych neládoval měnič cedkama bez mp3, s tim samosvorem si nejsem jistej, ještě jsem neměl tu čest pořádně vyzkoušet cyklovač mám ještě něco co by mohlo bejt ?
Velkej BC, vyhřívaný sedačky, okna v elektrice, elektricky stavitelný sedačky, 4bagy, vyhřívanej zámek ostřikovače, mlhovky, M podvozek, obyč dvouzon klima, DO centrál (kterej furt neběží)
A chybí tempomat, digiklima a samozatmavovací zrcátko, HK hudba je můj sen ale nejde nějak sehnat, mam zatim udělanou svojí hudbu, cd charger byl ale vykuchanej=stejně bych neládoval měnič cedkama bez mp3, s tim samosvorem si nejsem jistej, ještě jsem neměl tu čest pořádně vyzkoušet cyklovač mám ještě něco co by mohlo bejt ?
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
- Jamall
- Klubové ID: 2933
bc s check control + aktivním odvětráváním, nezávislé topení + DO, orig. navigace, palubní telefon, asc+t, příruční světlo, osvětlení nohou v kabině, osvětlení motorového prostoru, licht paket, a mnoho dalšího. K dispozici bila i SMG převodovka
na tohle téma je tu jiná sekce.....
Fatal Design, hledej v 3er tématech, je to tu někde rozepsané, snad nebudu kecat, když řeknu, že to měla každá e36
na tohle téma je tu jiná sekce.....
Fatal Design, hledej v 3er tématech, je to tu někde rozepsané, snad nebudu kecat, když řeknu, že to měla každá e36
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
- ostřikovače světel ostřikují s okny pokud jsou světla zapnuté ne ?capri píše:budeš kecatmoje E36 nemá ciklovač
ale dá se to vyřešit výměnou jednotky stěračů mam doma jednu která umí ostřikovače světel a má i ciklovač
- aha, taď si tak uvědomuju : já mysle že nemám takový ten stavitelný cyklovač s uživatelsky nastavitelnou délkou cyklu a né cyklovač jako rychlost 1,2,3 apod. to samozřejmě mám ...
- jejda to zase dostaneme od adminů po uších ... to už není moc k tématu
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
-
Lucifer
- Klubové ID: 3086
BMW alarm mám
BC s checkcontrolem mám taky, mám manuální převodovku a nějaký asc esp nějak na to nemám náladu. mám rád když co je na silnici mi auto přenáší na volant, a nezasahuje do toho nějaká elektronika, navigaci mám v telefonu
Ale musíš brát v potaz to, že mám 1993 předface, byl tam černej interiér, ale předchozí majitel ho vyměnil za komplet beige s palubkou sedačkama kobercema tapecema z m packetu 1998
Ale musíš brát v potaz to, že mám 1993 předface, byl tam černej interiér, ale předchozí majitel ho vyměnil za komplet beige s palubkou sedačkama kobercema tapecema z m packetu 1998
-
capri
- Klubové ID: 2068
- Kontaktovat uživatele:
jednotka ostřikovačů se u EU verzí nachází pod opěrkou nohy u řidičeFatal Design píše:A kde se to nachází ? (jak už se tu někdo ptal)capri píše:no mam k tomu i páčkutakže jdou zapnout zvlášť
jinak pořád je na to potřeba jiná jednotka než má většina E36:) je to WI,WA high a většina aut má WI WA low bo jak je to označeny
u USA verze jě někde nad nohama jak jsou relatka
- Jamall
- Klubové ID: 2933
tak to beg v polsterach dveří mít určitě nebudeš....určitě ne zapojenýLucifer píše:BMW alarm mámBC s checkcontrolem mám taky, mám manuální převodovku a nějaký asc esp nějak na to nemám náladu. mám rád když co je na silnici mi auto přenáší na volant, a nezasahuje do toho nějaká elektronika, navigaci mám v telefonu
![]()