Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

bmw kutná hora

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
paca

#41 Příspěvek od paca »

já osobně bych se jel podívat na tohle :wink:
http://auto.bazos.cz/inzerat/13069687/B ... P-STAV.php
c4mel

#42 Příspěvek od c4mel »

paca píše:já osobně bych se jel podívat na tohle :wink:
http://auto.bazos.cz/inzerat/13069687/B ... P-STAV.php

jj vypadá pěkně akorát že tolik stejně nemám a dítě taky ne takže na touring je eště brzo :D ale fakt vypadá pěkně to se musí nechat a za dobrou cenu
Lucifer

#43 Příspěvek od Lucifer »

Tak to jsem měl asi štěstí na kup, byl jsem koupit naslepo, jel jsem sám a koupil jsem výborně :) auto bylo na diagnostice v bmw na prohlídce a asi po 4 servisech ať slyšim taky trochu víc věcí než od bmw no a auto je v dokonalym stavu, bylo ťuklý na předek ( chybí plasty) ale výztuhy jsou jak nový nějaký mouchy se na tom najdou jako to že by to chtělo udělat brzdy atd..ale tim chci říct, že záleží na jakej kus auta narazíš může bejt bmw co má 100t km najeto a bude se srát víc jak auto s 500t km :)
c4mel

#44 Příspěvek od c4mel »

Lucifer píše:Tak to jsem měl asi štěstí na kup, byl jsem koupit naslepo, jel jsem sám a koupil jsem výborně :) auto bylo na diagnostice v bmw na prohlídce a asi po 4 servisech ať slyšim taky trochu víc věcí než od bmw no a auto je v dokonalym stavu, bylo ťuklý na předek ( chybí plasty) ale výztuhy jsou jak nový nějaký mouchy se na tom najdou jako to že by to chtělo udělat brzdy atd..ale tim chci říct, že záleží na jakej kus auta narazíš může bejt bmw co má 100t km najeto a bude se srát víc jak auto s 500t km :)

to je něco jak kámoška před 15ti lety koupili micáka tedkom už má asi 25let a za celou dobu se to ani jednou neposralo jen měnili olej a lili benál to je prostě haluz :D
Lucifer

#45 Příspěvek od Lucifer »

No jak kdy prostě někdy se kup povede a někdy projedeš auto před koupí diagnostikou a koukneš na spodek atd a bude se srát :D

Tak jako já to auto našel jen tak náhodou tak jsem se ozval a vyjel no bylo to asi 300km jedna cesta takže celej den v autech :D ale majitel se mi na první pohled vůbec nezdál byl moc ukecanej a auta prodával to bylo na něm vidět, ale byl jsem uchvácenej autem protože to auto bylo přímo podle mejch představ, barva barva vnitřku výbava kola prostě po estetický stránce se mi auto moc líbilo a nějak jsem ty jeho kecy nevnímal zatim co jsem si prohlížel auto :) ale risknul jsem to a zatim to auto drží a po technický stránce je fakt fajn :) je to ještě k tomu TDS a motor je taky ve výborný kondici, jen jsem musel udělat olej:) Navíc jsem k autu dostal díly, který převyšujou hodnotu auta takže když bych je všechny prodal tak mam na další :D Prostě záleží na jakej kus narazíš a to že to moje auto bylo bouraný, který bmw e36 v čechách do 100tis nebylo bouraný a je po slušnym majiteli......žádný

Jinak k tomu mýmu pár věcí se tam najde ale je to jen klasická údržba auta jako olej filtry a uložení zadních tlumičů :)

A to jsem jel uplně sám s kamarádem kterej se vyzná v autech asi jako já v účetnictví :roll: a s mladou no risk je zisk ale neni to pravidlem :D
c4mel

#46 Příspěvek od c4mel »

jj bud to vyjde a nebo ne prostě to bude o haluzi bud a nebo :D a kdyžtak to rozprodám na díly :D
Lucifer

#47 Příspěvek od Lucifer »

Tak zase si myslim, že opravit se dá ledacos a když čtu ty ceny za díly tady na klubu tak náklady jsou přijatelný :)
c4mel

#48 Příspěvek od c4mel »

no právě a přes zimu bude dílu zase hodně :D takže kdyžtak postupně dokupovat :D a kdyžtak druhovýroba taky existuje :-)
shade741

#49 Příspěvek od shade741 »

už ses stracenej koupíš to i dyby to nejelo :D
c4mel

#50 Příspěvek od c4mel »

shade741 píše:už ses stracenej koupíš to i dyby to nejelo :D

já vim já už to vim dávno :D já s tím počítám řikám prostě už vidím jak v tom sedím :D
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#51 Příspěvek od xSAFA »

Lucifer píše:když čtu ty ceny za díly tady na klubu tak náklady jsou přijatelný :)

Myslíš ceny jako tady v bazaru? Mě právě přijde, že tu jsou ceny obecně poměrně vysoké. Kdybych potřeboval naráz xy starších dílů na opravu auta, tak jedu do Polska... Tady má vesměs každej kulový a chce za to modrý z nebe aspoň se mi to tak někdy jeví. Vždy mě pobaví když něco sháním a někdo mi pošle fotku vypelešenýho špinavýho dílů s evidentními vadami ale chce za to 80% ceny nového dílu v BMW ne-li prodává za skoro stejnou cenu. :roll:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Ten touring je hezkej, akorát teda má H1 světla, takže se tam taky něco dělo... Touringy se v 323i dělaly od 7/95, H1 světla byla do 9/94.
Lucifer

#53 Příspěvek od Lucifer »

xSAFA píše:Myslíš ceny jako tady v bazaru? Mě právě přijde, že tu jsou ceny obecně poměrně vysoké. Kdybych potřeboval naráz xy starších dílů na opravu auta, tak jedu do Polska... Tady má vesměs každej kulový a chce za to modrý z nebe aspoň se mi to tak někdy jeví. Vždy mě pobaví když něco sháním a někdo mi pošle fotku vypelešenýho špinavýho dílů s evidentními vadami ale chce za to 80% ceny nového dílu v BMW ne-li prodává za skoro stejnou cenu. :roll:

tak záleží na koho narazíš, ale tak já sem ze západu tak je pro mě zbytečný se táhnout do polska kvůli dílům, to dám s naftou hromadu :) ale jak říkám dá se tu sehnat pár lidí se kterejma se dá domluvit :)
c4mel

#54 Příspěvek od c4mel »

já to mám do polska kousek takže mě se to aj vyplatí :-)
gs500e

#55 Příspěvek od gs500e »

dílů na e36tku je tu miliarda, inzerce je jima přímo napěchovaná, a ceny jsou vždy na domluvě
Lucifer

#56 Příspěvek od Lucifer »

gs500e píše:dílů na e36tku je tu miliarda, inzerce je jima přímo napěchovaná, a ceny jsou vždy na domluvě

Přesně :)
c4mel

#57 Příspěvek od c4mel »

jj kdyby tady nebylo tolik dílu tak to bych si bávo nekupoval bych neměl na díly :D
Lucifer

#58 Příspěvek od Lucifer »

Tak jsem zvědavej jak to dopadne :D kdy že si pro to jedeš ?
c4mel

#59 Příspěvek od c4mel »

no chtěl bych o víkendu pokud to stihne opravit... zejtra mu volám jak to vypadá a když to nestihne tak až asi další víkend páč přes týden nemá čas ten co s ním jedu :-( a to se bojím že už by třeba nebylo :-(
Lucifer

#60 Příspěvek od Lucifer »

Tak zase je dobrý že neni hajzl a neprodá ti auto, který by se ti vysralo než by si ho dovezl domů a ve smlouvě napsáno, že nemáš právo na jakékoliv vrácení peněz...:)

Tak to věřim jak se cejtíš :D zažíval jsem si v říjnu :D
Odpovědět