treba kdyz mas halogeny a nebo xenony bili svetlo tak aby ti mezi tim ve svetlech nesvitila zluta parkovacka... jde jen o vzhled a ja to treba vyuziju ze vetsinou stojim s autem vecer nevypinam svetla takze svitej jen parkovacky a ledky zerou nic
kamil320i píše:treba kdyz mas halogeny a nebo xenony bili svetlo tak aby ti mezi tim ve svetlech nesvitila zluta parkovacka... jde jen o vzhled a ja to treba vyuziju ze vetsinou stojim s autem vecer nevypinam svetla takze svitej jen parkovacky a ledky zerou nic
jo ty nežerou nic, ale viděl jsem stát bawora na parkovačkách a měl je zelené, hezký efekt (taky LED)
Když už je tu to téma, parkovačky mi svítěj dost slabě- rozuměj síla jeden a půl přidušené svíce zvenku se zdají že svítí ok ale neosvětlí tak nák nic, bud sem od minulýho bafora za ten den oslepl nebo nevím, chystám se to vyměnit, případně bych rovnou dal ledky, ale co na to check nebude hlásit chyby?
jako ledky muzu urco doporucit ale nevim jak to bude stim aby to nehlasilo tu chybu... to by ses musel asi zeptat u prodejce a nebo si koupit a domluvit se snima ze pokud to bude hazet chybu ze jim to vratis
Aha ale v tom videu je to ok i když ono je to USA tak oni tam maj všemožný na ty auta...ale mě se líbí jak ty blinkry neblikaj pomalu jako že se pomalu nezhasínaj a nerosvěcí jako klasický vláknový žárovky, jak to prostě rosvítí a okamžitě zhasne
V tom případě musí jít o CAN-BUS, což je ve finále pouze to, že je LED "žárovce" zapojený odpor, který "simuluje" vlákno (protože s ním má LED větší odběr proudu). A jsou také dražší.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Tak na e36 bez check controlu by to mělo fachat v pohodě, nebo jde o to, že relátko na blinkry spíná jinak při menšim proudu ? Odpor si tam dodělám a vypočítám to je to nejmenší
Jestli spíná jinak při nižším odběru to netuším, spíše ne. Co já vím, kontrolouje se odběr, LED mají nižší proudovou zátěž a proto BC hlásí chybu, že je prasklá žárovka.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
určitě by svítit měli. Předpokládám, že jsi zkoušel zapojit i obráceně - LED záleží na polaritě. Tedy ne u všech.
E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex