tusim ze se to projevuje tak kdyz zatahnes za kliku a drzis tak se to rozmrazuje ale jak to poznat kdyz zatahnes za kliku ridice u zamčenyho auta tak by se melo rosvitit vnitrni osvetleni a jde tam citit jak cvakne mikrospinac
no jo tak jeste mi nezamrzl, abych to zkousel a nejak to neshledavam tak nutnym, abych se hrabal v dratech a dokupoval to.... spíš radši tu novou střechu na kábro :/
Tak asi mám něco jiného, zamrznutý zámek u řidiče rozmrazím, když podržím klíček v poloze zamznuto a do zámků nic nestříkat
Tak nevím, ale asi mám něco jiného, rozmrazím zámky, když podržím klíček v poloze zamykám. Je to ale Compakt a jsem druhý majitel po nějakém skopčákovi
JardaF píše:Tak asi mám něco jiného, zamrznutý zámek u řidiče rozmrazím, když podržím klíček v poloze zamznuto a do zámků nic nestříkat
Tak nevím, ale asi mám něco jiného, rozmrazím zámky, když podržím klíček v poloze zamykám. Je to ale Compakt a jsem druhý majitel po nějakém skopčákovi
to je divní, když mám zámek zamrzlí, tak s ním neotočím, ani prd
JardaF píše:Tak asi mám něco jiného, zamrznutý zámek u řidiče rozmrazím, když podržím klíček v poloze zamznuto a do zámků nic nestříkat
to je divní, když mám zámek zamrzlí, tak s ním neotočím, ani prd
Nevím ,ale když mám zamrznutý zámek, tak tam strčím klíček,chvilku počkám, pak s ním otočím doprava a přidržím a opět chvilku počkám no a potom normálně otevřu dveře, nejsem si vědom, že bych u toho držel kliku.
Kup ten kvalitni rozmrazovac na zamky ne nekde u čičmanů ,ale profi...
stoji o pulku vice nicmene spokojenost zarucena velikost je cca stjena jako privesek a na ty 2 MESICE ZIMY DOSTACUJICI NEVIM JEESTLI NEBYDLIS NA HORACH U NAS V NIZINACH NA 1 VIZ POCASI
DAVIDBREBRE píše:Kup ten kvalitni rozmrazovac na zamky ne nekde u čičmanů ,ale profi... stoji o pulku vice nicmene spokojenost zarucena velikost je cca stjena jako privesek a na ty 2 MESICE ZIMY DOSTACUJICI NEVIM JEESTLI NEBYDLIS NA HORACH U NAS V NIZINACH NA 1 VIZ POCASI