Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
bmw kutná hora
čau prosím neznáte někdo toto bmw? http://auto.bazos.cz/inzerat/12596161/BMW-e36-323i.php je dost levmné a s dobrou výbavou... sice vim že to asi nebude v super stavu ale za ty prachy i kdybych měl do něho vrazit dalších 20k tak furt mi to vyjde dobře... kdyby jste ho někdo znal nebo byl aspon někdo od tama a šel se na to podívat tak určitě nějaká ta provize by byla 

bmw 3er a tam mám eště vlákno bmw koupě a tam sem přeposílal co mi psal a řikam vypadal v pohodě poslal mi aj asi 15 fotek a vypadaj slušně akorát pryhy jsou zespot malinko chytlé ale nejde to ani moc vidět... jj přesně tak já už se vidím s těma klíčkamaBrody píše:No nevim, ten hrnec tlumiče se mi zdá jakoby byl nějakej vyklepávanej a nějaká červená barva na něm? No nevim. Spíše bych od toho moc neočekával. Už si mu aspoň volal? Co říkal???

- icecold
- Klubové ID: 3777
- Kontaktovat uživatele:
celkově ten předek mi nějak nesedí ale chtělo by to vidět naživo..ten hrnec byl nejspíše vařený i s nosníkem, bude to chtít určitě skontrolovat sváry.
majitele můžeš ovšem se ptát jestli to bylo bourané či nikoliv ale nejspíš čekej odpověď "o níčem nevím"
klidně mi hoď fotky na J.Ilja@seznam.cz, rád ti s tím helpnu
majitele můžeš ovšem se ptát jestli to bylo bourané či nikoliv ale nejspíš čekej odpověď "o níčem nevím"
klidně mi hoď fotky na J.Ilja@seznam.cz, rád ti s tím helpnu

e36 328i
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
e36 325iA
e46 320d
BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
tak to mi psal
VINko : WBACB71090AP56948
Ta barva je zahadou, uz se me na to leckdo ptal, ale nejsem schopen odpovedet. .. .Ja osobne jsem to auto neboural, ale jestli bylo v minulosti bourane, to nemuzu ani potvrdit, ani vyvratit. Je pravda, ze dily na predku pasuji celkem v poho, nezda se mi to nijak zvlast pochroumane. Predni tlumice OK, zadek neni v nejlepsi kondici, rekl bych tak 80%. Trochu zlobi clima, obcas se ji nechce foukat, ale je to v reseni, chci to nechat opravit, ergo, u tehle modelu je to docela casta zavada, co jsem se tak docetl. Rozumim, ze je lepsi si vzit nekoho kdo ma prehled a kdo o tom neco vi, naprosto to chapu. Ta kuze je v lete trochu tepla, ale zase je to stylovka .
Koroze, nic neni durch shnily, ale puklicky se najdou, chtelo by to casem udelat......
nevím jak se dělá to vinko tak kdyby se někomu chtělo mi to třeba napsat jak se s tím dělá nebo se na to podívat pls
VINko : WBACB71090AP56948
Ta barva je zahadou, uz se me na to leckdo ptal, ale nejsem schopen odpovedet. .. .Ja osobne jsem to auto neboural, ale jestli bylo v minulosti bourane, to nemuzu ani potvrdit, ani vyvratit. Je pravda, ze dily na predku pasuji celkem v poho, nezda se mi to nijak zvlast pochroumane. Predni tlumice OK, zadek neni v nejlepsi kondici, rekl bych tak 80%. Trochu zlobi clima, obcas se ji nechce foukat, ale je to v reseni, chci to nechat opravit, ergo, u tehle modelu je to docela casta zavada, co jsem se tak docetl. Rozumim, ze je lepsi si vzit nekoho kdo ma prehled a kdo o tom neco vi, naprosto to chapu. Ta kuze je v lete trochu tepla, ale zase je to stylovka .
Koroze, nic neni durch shnily, ale puklicky se najdou, chtelo by to casem udelat......
nevím jak se dělá to vinko tak kdyby se někomu chtělo mi to třeba napsat jak se s tím dělá nebo se na to podívat pls