ahoj všichni dnes se mi stal takový nepříjemný problém. Kdysi v jedné ulici dělali přes silnici plyn, takže tam museli dát nový asfalt a přes celou silnici je tedy díra. Bohužel jsem na ni zapomněl a jak jsem to díry vlítl v cca 40km/h tak motor zhasl a potom nešel chvíli nastartovat. Neví někdo kde by mohl být problém? Mohla třeba řídící jednotka dostat takový náraz, že to na chvíli neustála?
Hmm zajímavé, napadá mě možná úplná bobost ale... Neměl si třeba málo paliva v nádrži že by se tím nárazem hladina zhoupla a čerpadlo nasálo na okamžik vzduch a motor chcípl? Potom při startování si to muselo znovu natlačit benzín? Nevím...
na E36 (asi vsech, ja ti videl na 91 i 97), je uvnitr P (nekdy L) A sloupku, ve vysce zhruba mezi panty dveri mala cerna orig. krabicka do ktere vedou pres konektor 2 kabely. Myslim ze primo na ni, anebo jsem to pak nasel jinde, je napsano, ze je to jakysi "nehodovy senzor". Mno a tak jsem to kdysi nevratne rozebral a uvnitr je proste jen kulicka lehce pritlacena perkem ke kontaktum a tudiz pri vetsim a prudsim "skoku" nebo "preskoku" apod to rozepne kontakty a evidentne to se stalo vam obema. Pravdepodobne to bude nejaky nouzovy prerusovac chodu, ktery je pripojeny do jednotky. Vice jsem ale nezkoumal, nemam uz schemata na E36.
Kámoš jezdil s E46 benzíňákem na 17", kde nebyla dobře dotažená řídící jednotka po opravené bouračce a při nerovnostech mu taky zhasínal motor.. takže myšlenka to není špatná
a nemůže to být načatý čerpadlo v nádrží? mě se taky stalo že jsem vjel do nerovnosti a auto chcíplo, pak stačílo zase trochu zatřást s čerpadlem a vše bylo ok
e36 328i
e36 325iA
e46 320d BMW e36, e46, e39 náhradní díly. Dodělávání výbav, drobné upgrady, diagnostika, tel 608037844
balda88 píše:Neví někdo jestli se řídící jednotka při provozu nějak hřele? Já že bych ji zkusil omotat do bublinkové folie aby i při nárazu byla v měkkém.
Tak to nevim jak udělat aby ten náraz necítila, byl jsem kontrolovat uchycebí jednotky a drží tam jako přibytá Že já mám vždycky nespecifikovatelné závady
balda88 píše:Tak to nevim jak udělat aby ten náraz necítila, byl jsem kontrolovat uchycebí jednotky a drží tam jako přibytá Že já mám vždycky nespecifikovatelné závady
Jestli to auto jede normálně,tak být tebou bych to neřešil