Ahoj všim sem si u kámošovýho coupe že při zavírání dveří mu okna malinko sjedou a pak při zabouchnutí dveří vylezou což s eu mě neděje kde by mohla být zrada díky
pokud máš možnost diagnostiky u někoho, kdo s ní umí dobře pracovat, a dovede víc než jen vyjet a smazat chybová hlášení, tak připojit na diagnostiku a podívat se, jestli je v jednotce vůbec zapnutá funkce coupe oken. tady v brně je jeden člověk co to umí, ale to je pro tebe asi dost z ruky
áno ten spínač co je v protikusu zámku, na "B" sloupku se stará o dojez oken. Uzemňuje obvod pro dojezd oken. Osobně co jsem se setkal s kupé e36, všechny tuto vychytávku měli. A že by se táto možnost nechala vypnout přes diagnostiku, jsem nikdy neslyšel.
že by měl spojitost s vnitřním osvětlením interieru, jsem si nikdy nevšiml, nezkoumal. Jestli ty funguje osvětlení, na ten spínač, tak zem toho spínače bude pravděpodobně ok. Zkus si s někým na zkoušku vyměnit ground modul, pokud závada nezmizí, alespoň budeš vědět, že máš pokračovat dál ke dveřím
to na té první fotce je ta jednotka kterou hledáš, jeden z těch barevných konektorů, jeden je centrál a druhý okna. ten zelený jsou myslím okna, zkus ho vypojit a jestli nepůjdou stahovat okna tak je to on, pokud nepůjde centrál tak je to ten druhý Podívej se jestli nejsou třeba zoxidované kontakty nebo přelomený drátek, ty konektory se dají hezky rozebrat. vytáhneš jeho bočnici a celý ten vnitřek vysuneš do boku ven.
díky zítra se na to vrhnu jen že na ní nemám psaný grundmodel mám tam jen : GMV jestli je to toho zkratka a číslo mi nesedí s tou jak jsem vložil můžu jí koupit aby fungovala?