Vyměněný díly: Lambda sonda norvá, relátko funkční, váha vzduchu dobrá čistá, palivový čerpadlo nový, pal filtr před půl rokem novej, Diagnostika nic nenašla! Vanos repasovanej, svíčky skoro nový, čidlo polohy škrtící klapky přeměřený(podle tabulek v manuálu hodnoty sedí) výfuk před lambdou prasklý není takže to vzduch nepřisává,špatný vstřiky?(přeměřoval jsem jejich odpor a shodoval se s tabulkama, neprotíkají, a rostřik byl do kužele)
Už nevím co dál
je to BMW e36 325i vanos r.v.93.
Prosim vás komu se toto dělo tak at sem napíše jak to vyřešil...
Už mě jenom napadá:
Ucpanej výfuk (je tam ještě originál i s katalizátrama(katalizátory nechřestí že by byly vysypaný.
Špatný čidlo chladící kapaliny pro ecu(je to to první blíž k rozvodům)ale myslím si že diagnostika by toto čidlo odhalila, koukal jsem na toplotu přes diagnostiku a ukazvala normální hodnoty.
Toto jsem našel na youtube a dělá mě to podobně jenom pro přectavu sledujte ekonoměr a v tu dobu to netáhne tak jak by mělo
http://www.youtube.com/watch?v=0icQmP_z ... re=related
Kdyžtak mi napište co s tím dál. Díky Dám na každou vaši radu. Hodlám vyskoušet všechno a dát to dohromady.
Protože není možný aby to jela ve větších rychlostech tak málo
Nebo je tu někdo kdo by měl tak dobrou diagnostiku že by mě to mohl napíchnout a zjístil by úplně všechno co tomu může být? Jsem z Třebíče.
Napište, už jsem fakt zoufalej díky
Už to není žádná sranda mám v tom hromadu peněz a furt nic...