Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e36 M3 3,0i propadá se pedál spojky
- LiborM
- Klubové ID: 2314
- Kontaktovat uživatele:
Koncem lonské sezony se mi stalo,že jsem zastavil do kopce a nechal auto stát asi 5minut a pak chtěl jet dál, jenže po sešlápnutí spojky se pedál uplně propadl a poznal jsem,že spojka dostatečně nevypla. Po několikátem sešlápnutí pedálu bylo vše dobrý a mohl jsem jet dál, už jsem to nějak neřešil,protože sem s tím už skoro nejezdil a měl jsem na další sezonu naplánovanou více věcí na opravy/upravy tak jsem to neřešil. Na jaře sem koupil oba spojkové válce,tedy ten u pedálu ovládací i u převodovky vypínací, dal novou brzdovku,ale nic se nezměnilo,naopak spojka to dělá častěji i při jízdě a vždycky se to stane,když to zrovna nepotřebuju. Pedál má zezačátku mrtvý chod a tak z 3/4 teprve začne vypínat,na to sem si i zvykl,ale sere mě,že se ten pedál občas propadne.Zkoušel jsem to odvzdušnit zespodu,to bylo ještě horší a pak jsem to odvzdušnil zvrchu,jak brzdy a za pomocí ventilku z kola na nádobce a stlačeným vzduchem. Spojkovou sadu sem dělal před 2roky a má najeto 13tis,když to udělalo poprvé,tak měla asi 5tis.,tím to nebude. Nemůže se třeba roztahovat hadice,nesetkal se s tím někdo?
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
- LiborM
- Klubové ID: 2314
- Kontaktovat uživatele:
To ne, prostě občas,právě dneska mě to nasralo, sem předjížděl ''no hodně aut'' a měl sem vytočenou 3 a chtěl dát 4,šlápnu na spojku a nic a auto v protisměru,tak sem tu 3 tahal pomale do omezovače. Naposled se mě to stalo minulou sobotu,jak sem byl s tím v Praze a taky sem stál do kopce a auto stálo tak hodinu a sednu,šlápnu a nic.
Bmw M3 e36 3.0i Greenhell
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q
Bmw E28 535i
Mercedes-Benz ML 55 AMG
Audi S8 6q