Můžete mi prosím někdo poradit - ač jsem v návodu hladal sebevíc, nenašel jsem odpověď na to, k čemu slouží doplněk nacházející se za madly spolujezdců na zadních sedadlech. Jsou zadělány otevírací záslepkou, pod kterou se nachází jakýsi váleček....
Nemám idreve, takže informace beru z přístrojové desky - v návodu není také popsán reším jakýchsi klíčů, které cosi uzamykají, nebo odemikají. Je pro men těžké procházet těmito informacemi a nevědět k čemu to vlastně slouží a co právě činím????
díky předem za radu.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Jaké klíče? Auto se otevírá dálkovým ovladačem a jestli máš comfort access, tak se auto otevře když šahneš na kliku. Náhradní klíč je uvnitř ovladače pro případ že je vybitá baterie.
JirkaH píše: k čemu slouží doplněk nacházející se za madly spolujezdců na zadních sedadlech. Jsou zadělány otevírací záslepkou, pod kterou se nachází jakýsi váleček....
jestli jde o ty madla nad dverma, tak vedle jsou uchyty na prepazku co se tam davala kvuli odpoctu dph (jestli mas verzi N1)
ad manual: myslim, ze jsou jine verze manualu pro auta s idrive a bez. mozna nemas origo manual pro tve auto
může ještě jednu Q? měl jsem problémy se zamykáním, takže raději se nejdříve zepstám... lze při zasunutém klíči a chodu motoru otevřít zadní kufr talčítkem na klíči?
To si myslim ze nepujde, vyhodnoti to jako nechteny stisk a neotevre. I kdyz zase kdyz auto stoji a nepohybuje se tak by to jit mohlo. Ja nevim, nikdy jsem nezkousel...
jestli to jde tlacitkem na klici nevim, ale jeste mas tlacitko zamykani/odemykani na pristrojovce. na co to vubec potrebujes, mas tam nastaveno zamceni auta po rozjezdu?
Spis si myslim ze prijedes z nakupu, zmacknes tlacitko na dalkaci a mas otevreny kufr. Nicmene je tam spinac na klice a stejne za ty dvere musis vzit. Na zamcene auto otevreni jenom kufru samozrejme ze funguje. Toto neni vec co by mne nejak moc mrzela, jsou tam jine co mne vadi... Treba absence USB u meho veterana -))