To bych musel vyhodit celej motorek. Dráty od výhřevu vedou za něj takže to není vidět, ale "MIMO" ti to řekne i bez rozborky ...capri píše:a jsou teda zapojeny do konektoru nebo se slučujou ještě před tim ? mohl bys to prosím prosím vyfotit jak to tam vypadá kde se to spojuje a s jakym drátem ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
vyhřívané zrcátka e36
-
Fatal Design
- Klubové ID: 1036
- Kontaktovat uživatele:
jamall to trafil presne 
dobrá fotka, pre ukážku ako je ten výhrev zapojený..
->Fatal Design - tak si vlastne zistil,že kabeláž máš OK, je tam aj 12V, sklíčko máš ak dobre vidím origo a vyhrievané, ale asi je ten výhrev KO
za zrkadlom to mám tak isto, ale či tam je nejaká regulácia, to som neskúmal...
k tomu odporu na zrkadle, môžem skúsiť zmerať na mojom (má asi rok a pol?) keď bude čas tak sa na to pozriem
->Fatal Design - tak si vlastne zistil,že kabeláž máš OK, je tam aj 12V, sklíčko máš ak dobre vidím origo a vyhrievané, ale asi je ten výhrev KO
k tomu odporu na zrkadle, môžem skúsiť zmerať na mojom (má asi rok a pol?) keď bude čas tak sa na to pozriem
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
Jasan OK, díky ...Mimo píše:jamall to trafil presne
->Fatal Design - tak si vlastne zistil,že kabeláž máš OK, je tam aj 12V, sklíčko máš ak dobre vidím origo a vyhrievané, ale asi je ten výhrev KO![]()
-
Fatal Design
- Kontaktovat uživatele:
-
_peper
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
Jde o to sundat, ten černý plast co je ze zední strany na zrcátku, pak se vám objeví plošný spoj, který je vidět na fotkách. Ten pořádně proměřit měřákem, nejlépe s pískadlem a jít postupně od + k - dokud měřák píská je vše ok. Když najdete přerušené místo, chce to vzít trafopájku a cínem spojit a nebo jako jsem to udělal já za pomocí kousku drátu. Pak už to chce jen nalepit krycí plast zpět a můžete zrcátko vrátit zpět.

-
_peper
- Klubové ID: 1129
- Kontaktovat uživatele:
Pardon, to jsem si neuvědomil, že neuvidíš fotky.
Plast jsem podpíchnul stejně jako ty šroubovákem a pak jsem pomalu odloupával a pomáhal si tím šroubovákem, pak jsem to celé odmastil benzínem, opravil ten pološný spoj a zpět nalepil silikonem, jen to chce slabou vrstvu aby výhřev dobře fungoval, když dobře odmastíš obě strany drží parádně. Možná by šlo použít i jiné lepidlo, třeba chemoprén, ale to bys pak už třeba neodlepil nikdy
Plast jsem podpíchnul stejně jako ty šroubovákem a pak jsem pomalu odloupával a pomáhal si tím šroubovákem, pak jsem to celé odmastil benzínem, opravil ten pološný spoj a zpět nalepil silikonem, jen to chce slabou vrstvu aby výhřev dobře fungoval, když dobře odmastíš obě strany drží parádně. Možná by šlo použít i jiné lepidlo, třeba chemoprén, ale to bys pak už třeba neodlepil nikdy
- Jamall
- Klubové ID: 2933
Paráda, ještě mě zajímá, někdo tady psal, že tím to způsobem...opravou, sklíčko ztratí možnost tepelné regulace. Je to tak? Mám nápad jak to vychytat. Na zadní stranu vynutí, do toho kulatého otvoru bych přilepil rezistor vodivou pastou na chladiče a zapojil do obvodu před vynutím.
Jinak teď jsme si uvědomil že to sklíčko lze přilepit "Butylovou šňůrou" neprodyšná, oboustranně lepící páska, nepustí vlhko a strašně drží
http://www.europack.cz/katalog/samolepi ... lova-snura
kousek (cca 1m) vám dají v které koliv firmě, kde dělají okna
Jinak teď jsme si uvědomil že to sklíčko lze přilepit "Butylovou šňůrou" neprodyšná, oboustranně lepící páska, nepustí vlhko a strašně drží
http://www.europack.cz/katalog/samolepi ... lova-snura
kousek (cca 1m) vám dají v které koliv firmě, kde dělají okna