Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e90 M nárazník
ahoj koupil jsem si M náraznik konkrétně tady ten http://img.katalog-automobilu.cz/files/ ... d-6739.jpg a chci se zeptat chci tam dát pouze nárazník žádné snižování nic je holej takže jasně potřebuju spodní 3 mřížky mlhovky a ještě něco?ten dekl pod motor a ty podběhy dopředu jsou také potřeba?i bez toho snižování?kdyžtak můžu poprosit o nějaké fotky z průběhu přestavby nebo čísla dílů?díky
-
Ahoj, potrebujes adapter, čislo 51 75 8 040 109 a oba podbehy 51 71 8 040 101 a 102. Bez toho ti nebude sedet ani kryt motoru ani podbehy....cena vsech dilu je zhruba 1800Kč. K mlhovkam a trem mrizkam jeste potrebujes drzaky mlhovek, ktery se nacvaknou na mrizky a na ne se pridelavaji mlhovky a pak jeste potrebujes jiny konektory na mlhovky-prodava se prestavbova sada- origo mlhovky maji totiz jiny konektor....a taky jsou v mlhovkach jiny zarovky....
-
-
Nejvyhodnejsi je koupit narazniky na netu, neposkoreny stoji jeden cca 3000 - 3500 kc....lak nekde v lakovne a ostatni drzaky v BMW vcetne mrizek....mrizka cca 300kc a podbeh cca 600....kdyz koukam na inzeraty, tak nekdo chce za jetej podbeh i 900, chce si to nejdriv projet na netu a v BMW.....neco je v BMW fakt necekane levny...
-
Hele dodělával jsem m-paket na e90 a je to na hovno když nemáš vše. protože je tam moc pičovin, jako úchytky u chladiče, mlhovek a tak a pochybuju že ti je k tomu někdo dá. Bastlil jsem to taky jak ty, je to pakec, musíš z origo uchycení toho hafo uřezat a trochu si pomoct a napasovat. Kdybych to dělal znovu, tak si připlatím a koupím celej, v kupě, nepomačkanej, nepopraskanej a s prahama atd, jo a ještě jedna věc, když m-paket tak to sniž
No jo no, jak začneš s něčím, tak to musíš dotáhnout do konce
).

-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Také uvažuju o M paketu, nejdříve přední nárazník, pak zadní.
S tím předním bude asi potíž, i když si seženu vše výše uvedené a nějak to pobastlím, mám origo nezávislé topení a to oficiálně s M nárazníkem není kombinovatelné. Domnívám se, že protože se tam nevleze levá mlhovka, v tom místě to topení je, ale zase teď ta mlhovka tam je taky, že jo. Snad to půjde nějak potřískat a bude
.
Dále mám problém s barvou, mám rudou, tu jsem nikde ještě neviděl. Přelak je jasný, ale na jaký základ? Vidím to na bílá,stříbrná,černá, aby budoucí odprýskance (kamínky atd.) nebyly jak pěst na oko.
Snížení nevím, toho se bojím, už teď dřu o patníky, když jsem nešikovný, navíc na léto jezdím s 19" ET20 a to při zátěži škrtám, to bych musel nejspíš tahat blatníky. No a snižovat jenom předek
, jak by to vypadalo.
S tím předním bude asi potíž, i když si seženu vše výše uvedené a nějak to pobastlím, mám origo nezávislé topení a to oficiálně s M nárazníkem není kombinovatelné. Domnívám se, že protože se tam nevleze levá mlhovka, v tom místě to topení je, ale zase teď ta mlhovka tam je taky, že jo. Snad to půjde nějak potřískat a bude

Dále mám problém s barvou, mám rudou, tu jsem nikde ještě neviděl. Přelak je jasný, ale na jaký základ? Vidím to na bílá,stříbrná,černá, aby budoucí odprýskance (kamínky atd.) nebyly jak pěst na oko.
Snížení nevím, toho se bojím, už teď dřu o patníky, když jsem nešikovný, navíc na léto jezdím s 19" ET20 a to při zátěži škrtám, to bych musel nejspíš tahat blatníky. No a snižovat jenom předek

DKx píše:Také uvažuju o M paketu, nejdříve přední nárazník, pak zadní.
S tím předním bude asi potíž, i když si seženu vše výše uvedené a nějak to pobastlím, mám origo nezávislé topení a to oficiálně s M nárazníkem není kombinovatelné. Domnívám se, že protože se tam nevleze levá mlhovka, v tom místě to topení je, ale zase teď ta mlhovka tam je taky, že jo. Snad to půjde nějak potřískat a bude.
Snížení nevím, toho se bojím, už teď dřu o patníky, když jsem nešikovný, navíc na léto jezdím s 19" ET20 a to při zátěži škrtám, to bych musel nejspíš tahat blatníky. No a snižovat jenom předek, jak by to vypadalo.
co já snižoval předtím auta nemyslím zrovna BMW tak to bylo vždycky jen spatně..ja to nemám snížený nic a tak někdy drhnu u nějakých zpomalovacích přejezdů atd..
-