čau nevite kolik žarovek u compactu ma vzadu na obrysovkach svitit?u sedanu sviti čtyři.de mi o to ze u toho compactu svity v kazdem svetle jen 1 zarovka ale brzdovka je 2vlaknova coz nak nechapu pokud by nemela taky svitit.
jinak ptam se pro to ze znamimu porad praskaji ty 2vlaknovky co ma v brzdovkach a netusime proc tak jestli to nema nakou spojitost
brzdová světla (compact)
-
libovka
-
Dan td
- Klubové ID: 590
-
jurab
-
icecold
- Klubové ID: 3777
-
jurab
nezateka.no konektor je trochu zoxidovanej.myslite ze by kvuli tomu to mohlo delat?ja si myslim ze kdyby byla spatna kostra tak se to maximalne nerozne nebo je tomu jinakicecold píše:nezatéka ti do světla?. máš v pohodě kostru?
-
Jamall
- Klubové ID: 2933
-
jurab
Jamall píše:určitě voda...když se ty zapaří u rozžhavené žárovky světlo, tak to tu žárovku regulérně roztrhne, nebo kus ulítne a pod.
ja to zpozoroval když jsem neměl ještě dodělané světlo v koupelně a žárovka vysela jenom na drátu s objímkou
voda tam opravdu neni a kdyby tam byla velka vlhkost tak proc by to delaly jen brzdovky ktery nejsou porad rozhaveny jako treba obrysovky.
jinak to svetlo v koupelne mi taky uz rok vysi na dratu a zarovka porad ok
-
xSAFA
- Klubové ID: 1477
Hele a nekupuješ pořád jedny a ty samý žárovky někde z benzínky? Nejdřív vyzkoušej koupit kvalitní žárovky, já nevím třeba osram, philips a vyzkoušej to s něma, pokud prdnou pak řešit. Očisti kontakty v paticích, přihni lehce ty kontakty, prostříkni konektor, veškerou případnou korozi pořádně očisti a zkontroluj ukostření světla. Viděl bych to na nějakou blbost , kdyby ti třeba auto přebíjelo, neprojeví se to zrovna jen na brzdovkách.
-
jurab
no žarovek uz padlo dost a pokazdy nake jine.no mas pravdu nejdriv to poradne opucujem a vycistime popripade obejit kostrou konektor tak jako se to dela casto v e46 a uvidi se.xSAFA píše:Hele a nekupuješ pořád jedny a ty samý žárovky někde z benzínky? Nejdřív vyzkoušej koupit kvalitní žárovky, já nevím třeba osram, philips a vyzkoušej to s něma, pokud prdnou pak řešit. Očisti kontakty v paticích, přihni lehce ty kontakty, prostříkni konektor, veškerou případnou korozi pořádně očisti a zkontroluj ukostření světla. Viděl bych to na nějakou blbost , kdyby ti třeba auto přebíjelo, neprojeví se to zrovna jen na brzdovkách.
jinak s tim prebijenim si myslim to sami ze by se to neprojevovalo jen tam

Touring & Compact