Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E 91 - závada centrálního zamykání BMW 325xi
Opakovaně se mi stala porucha na centrálním zamykání. Minulý týden opraveno, ale včerejší den se opět u dveří řidiče závada projevila - do dveři se dostal impuls k zavření, ale klík zůstal nahoře. Ostatní dveře se zavírají a odemykají v pořádku. Dveře u řidiče jdou zamykat pouze mechanicky. Nemáte někdo zkušenosti s touto poruchou? Je zajímavé, že závada naskočila při jízdě (výstražný trojúhelník). Ten ale po čase zmizel??? Předem díky za jakékoliv info.
-
- Klubové ID: 1940
1700 za zamek a navic druhovyroba
te nekdo pekne oskubal
origo stoji myslim 900 ale ted nevim uplne presne a pokud jsi vymenil jen jeden tak budes mit znovu problem! Pri zavade na zamku prednich dveri se musi vymenit oba zamky a navic se musi vymenit pojistka z 10A na 20A, pokud se jedna o zadni dvere tak se muze vymenit jen jeden. Je na to primo opravarenskej postup

-
- Klubové ID: 3070
Mám stejný problém. Během horkých dnů v létě. 4x se mi spálila pojistka č. 57. Při zamykání dálkáčem se zamknou jen dveře u řidiče a kufr. ostatní troje dveře zůstanou nezamčeny. Vyměnil bych vadný zámek, ale nevím který. Do autorizovanýho servisu se mi nechce. Nemá někdo radu jak poznat, který zámek je vadný? předpokládal bych že u spolujezdce. A zadní dveře se řídí podle nich. Jinak bych ještě zkusil vyměnit pojistku za 20A. Ale nejsem si jistej, aby pak silnější propuštěný proud nezničil něco dalšího.
-
- Kontaktovat uživatele:
Klasika E90.
Stačí vyměnit ten zlobivý. Ano, pravděpodobně se ozve i ten druhý, ale je to zbytečná investice. Já jeden měnil, druhý se sice občas "ozve", ale drží už dva roky.
Silnější 20A pojistka je oficiální řešení BMW. Akorát to o nějakou dobu oddálí. Většinou ten poškozený zámek se už předem "ozývá", semtam jde slyšet zavrčení či zachrastění. Nemusí být ale pravidlem.
Stačí vyměnit ten zlobivý. Ano, pravděpodobně se ozve i ten druhý, ale je to zbytečná investice. Já jeden měnil, druhý se sice občas "ozve", ale drží už dva roky.
Silnější 20A pojistka je oficiální řešení BMW. Akorát to o nějakou dobu oddálí. Většinou ten poškozený zámek se už předem "ozývá", semtam jde slyšet zavrčení či zachrastění. Nemusí být ale pravidlem.