Dnes rano sednu do auta nastartuju vsechno v poradku. Rozjedu se a najednou jako by motor vubec nemel silu ani kdyz ho vytocim tak nejede.
Pomoc prosím
Podle mě je v nouzáku.. Ale to by ti měla svítit ta kontrolka motoru.. Jinak mrkni na svíčky, může to být váha vzduchu, palivový filtr, vzduchový filtr čerpadlo v nádrži.. To těžko takhle po netu poradit. Je toho vícero, že?
tydle bezny veci jsem vsechny probral uz vcera i palivovi cerpadlo dava dost benzinu a v pohode tlaci no je to zahada zejtra to dam na tu diagnostiku a uvidim ja jen jestli nekdo nemel podobnej problem
To je otázka jasně napsáno že to je e36 M52B20 . Navíc u E 36 ti bude na přístrojovce svítit leda prd natož nákej "motůrek" Ono hnet poslat na diag je jednoduché, to by se tak dalo řešit vše a fórum by nemuselo být, navíc je nutno počítat stím, že u staršího auta je oproti novějšímu 100let za opicema
K problému, filtr jsi taky "probral" ? Ono by to na něj velice pravděpodobně vypadalo spolu s čerpadlem, může opravdu takhle rychle kixnout a fakt musí tlačit, ně že to tam jen tak nateče, takže pokud nejsou tlaky není nic . A ještě dotaz- předcházelo problému nějaké jiné nestandartní chování auta?
zvuk naprosto v poradku jen mi cvaka hydro ,ale to asi nezpuspbi takovej upadek vykonu jinak palivovej filtr je taky v poradku a kdyz otevru ten ventylek u striku tak vystrikne benzin fak pod tlakem takze nemyslim ze by tam byl malej tlak
Maly tlak tezko nepoznas tim, ze to leze ven z ventilku. Ven poleze vzdycky neco az do tlaku 0 a to uz by nejel motor ani nahodou. Uz 30% tlaku dela slusne velke kraviny.