Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
crash
To tam bude dávat až teď, když zkrátil motorový prostor
Neříkám, že jsem nikdy nikoho nepodjel, ale nejdřív blíkám, pak troubím...
Anyway, bylo to dost zbořené?

Neříkám, že jsem nikdy nikoho nepodjel, ale nejdřív blíkám, pak troubím...
Anyway, bylo to dost zbořené?
Ex e46 320d / Ex e39 540iAT / Ex e39 528i / Ex e39 540iAT #2 / Aktual Volvo S60 '01 2,3i T5@207kW LPG + SAAB 9-5 '99 2,3iA Turbo SportCombi 125kW + služební Yeti chrochták 4x4 + opět pošilhávám po BMW V8 

Maxiczech píše:Milý matízku, to nejni sviňárna.. To jsou bohužel pouze debilní řidiči, kteří mají sami se sebou co dělat, aby se udrželi na silnici a už nezbývá čas na to sledovat provoz kolem sebea hlavně za sebou..
Je to opruz, ale nikoho tím neohrožují..
Omezit a ohrozit je dost velký rozdíl!
Ohrožují hlavně sami sebe, že jim pak někdo na světlech dá na budku, jak se to tady v Ově nedávno stalo kvůli něčemu jinému

Jj, v městě to povoleno je, souběžná jízda.. Ovšem, když je volno vpravo a lidi se drží zuby nehty v levém, tak jako se bežně jezdí po Opavské/28.října u Svinova, tak je to na facku..
Ex e46 320d / Ex e39 540iAT / Ex e39 528i / Ex e39 540iAT #2 / Aktual Volvo S60 '01 2,3i T5@207kW LPG + SAAB 9-5 '99 2,3iA Turbo SportCombi 125kW + služební Yeti chrochták 4x4 + opět pošilhávám po BMW V8 

To ano. Pokud jedu 30 km/h a ostatní stojí, tak se to dá. Ale pokud to někdo nahrne pod kamion, tak je to regulérní pitomec a nejel rozhodně bezpečně..
Ale co.. Jsme jen lidi.. Splést se může každý..
Teď mě napadá.. Proč třeba rozeběhnutý lev v přírodě netrefí hlavou strom?
Je to jednoduché.. Nemachruje a hlavně přemýšlí..
Ale co.. Jsme jen lidi.. Splést se může každý..
Teď mě napadá.. Proč třeba rozeběhnutý lev v přírodě netrefí hlavou strom?

Je to jednoduché.. Nemachruje a hlavně přemýšlí..

Na dálnici nesmíš podjet zprava. Ve městě je to něco jinšího, jak se tady už píše, to je souběžná jízda v pruzích.
Třeba v německu jsem viděl už hodně plných čar kde jsou napojovací pruhy, aby nějací umělci (kteří se nedívají že jede někdo rychlý v levém pruhu) neuhýbaly z pravého do levého kvůli tomu, že se chce někdo připojit
Třeba v německu jsem viděl už hodně plných čar kde jsou napojovací pruhy, aby nějací umělci (kteří se nedívají že jede někdo rychlý v levém pruhu) neuhýbaly z pravého do levého kvůli tomu, že se chce někdo připojit

Maxiczech píše:To traviss: tomu věřím.. Jezdil jsem v Ostravě.. To se nikoho nechci nijak dotknout, ale o Pražákách se vykládá, jak hozně jezdí..
Přijeď se podívat na půl dne do Prahy a uvidíš..
Nechápu, proč to začíná za Jihlavou, ale vy tam driftujete pomalu i na přechodu..
Prostě nemyslící magoři!
Sorry..
Tam nejedu, posledně se mně tam na Pze 2 rozsypala ruční brzda, zvuky zezadu jako když znásilňuješ kozu

Ale pravda je, že čím víc na západ, tím větší ohleduplnost...

Ty plné čáry u napojovacích pruhů taky nejsou úplně nejlepší řešení. Když ten, kdo uhne, neomezí nikoho v levém pruhu, tak je to plynulejší, než když musí připojující se auto přibrzdit a pak se připojit nižší rychlostí.
Ale také mi takto každou chvíli někdo uhne před auto tak, že musím brzdit. Stejně jako se připojující auto často zařadí tak, že musí brzdit ten, kdo jede v průběžném a neuhnul.
Spíš bych v tomto dělal více osvěty, mám pocit, že lidé vůbec neví, že uhnout někomu do levého je protizákonné a v situaci kdy tím někoho ohrozí dvakrát.. (A pokutoval to namísto překročení rychlosti
)
Ale také mi takto každou chvíli někdo uhne před auto tak, že musím brzdit. Stejně jako se připojující auto často zařadí tak, že musí brzdit ten, kdo jede v průběžném a neuhnul.
Spíš bych v tomto dělal více osvěty, mám pocit, že lidé vůbec neví, že uhnout někomu do levého je protizákonné a v situaci kdy tím někoho ohrozí dvakrát.. (A pokutoval to namísto překročení rychlosti

ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé