Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Název a označení navigace BMW podle fotky

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
espejc

#1 Příspěvek od espejc »

Zdravím,

rád bych si do auta pořidil navigaci viz obrázek (chci originální), ale nevím jak se jmenuje a jaké má typové označení, může mi někdo pomoct?

Díky
Přílohy
Navigace do BMW.jpg
Navigace do BMW.jpg (74.08 KiB) Zobrazeno 1043 x
Player1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Player1 »

Asi nechápu otázku...nemyslíš si, že to na obrázku je originál, že ne?

Jestli se ptáš,cjak se jmenuje ta originální podobná té čínské na obrázku, tak se jí říká 16:9...jinak asi ne :D
all

#3 Příspěvek od all »

ano, to co je na obrázku je napodobenina originální obrazovky do e46
je to ale i zároven nejjednoduší jak předělat pouhé rádio, za něco s obrazovkou. Tahle napodobenina má v sobě plno funkcí a vlastnosti o kterých se originálnímu BMW systému ani nezdá, ALE spolehlivost bude také jinde ;-)

Origo je: http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1544084

original sestava: obrazovka v předu! modul navigace s rádiem a popřípadě televizí vzadu v autě.
made in china: all in 1 :-) všechno ve předu za obrazovkou
Jamall

#4 Příspěvek od Jamall »

doprčic, škoda, že si s tím víc nepohrály....mohla to bít velká paráda
espejc

#5 Příspěvek od espejc »

mohla. například alpina je super ale co jsem viděl výsuvný tak se to jednak klepe, při šahání na displej se displej hýbe a když se vysune tak zakrývá výdechy ventilace - to je podle mě monstrózní blbina.

To co je na fotce vypadá jako originál, ale podle mě originál v tý době o microsd a miniusb moc nevěděl oproti tomuhle.

Ano, vím že musí být v zadu další moduly na navigaci, která jede tuším z DVD a tohle řešení se mi zas až tak moc nelíbí, proto si říkám jestli by nebylo lepší se na to nevysrat, protože mám vždycky PDA s navigací a min 1žGB kartou plnou hudby a všeho co potřebuju - jednak to má lepší displej, rychlost a možná i mnohem lepšá funkčnost.

Jak si to tak po sobě čtu tak se na to vyprdnu a koupim jen měnič dozadu, protože tam je všechno nachystaný a koupím brodit pro clip na kterej se dá namontovat jakejkoliv držák a pak už jen nějak vyřešit buď handsfree nebo napojní na rádio jen jako výstup z Jacku 3,5mm
Jamall

#6 Příspěvek od Jamall »

na měnič se vyprdni a radši kup takovou tu hračku co čte USB, paměťové karty a pod. Zapojuje se to do konektoru od changeru. Uvidíš, že to využiješ mnohem víc
espejc

#7 Příspěvek od espejc »

Když na to příjde,

stačí mi držák na PDA a káblík z rádia zakončenej samcem 3,5mm Jack a nebo uplně nejjednodušší cesta jak dostat zvuk třeba z mobilu do rádia je FM Transmitter a je to.
Odpovědět