Zdravíčko, mám dotaz... Umřel ten prevít ježek, takže ventilátor nereaguje na žadnou úroveň... Můžu aspoň dočasně napojit ventilátor tak, aby foukal na maximum ? Třeba přes vypínač nějak? V tomhle počásí to topení potřebuju, abych nezmrzl a hlavně po ránu nic nevidim přes zamlžený čelní sklo...
Kdyžtak se jedná o digiklimu.
Díky za radu
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ježek umřel - rychlá provizorní oprava ?
Jednou variantou by bylo na konektoru u ježka si změřit, co kam jde a zkusit to nějak propojit - pokud bys našel +12V a dráty směr ventilátor. Možná to najdeš v ETM.
Ale mnohem jednodušší mi přijde koupit ježka nového - nevím, odkud jsi, ale třeba v Kelly ho mívali skladem tuším za cca litr. Pokud to máš daleko do Prahy, jsou schopni ho dodat na jakoukoli pobočku do druhého dne.
Koupi se stejně nevyhneš a tohle bude nejrychlejší.
Pokud bys sháněl použitého, tak jednoho 100% funkčního mám doma - jen bys musel napsat číslo dílu, jakého přesně máš, aby to bylo stejný.
Ale mnohem jednodušší mi přijde koupit ježka nového - nevím, odkud jsi, ale třeba v Kelly ho mívali skladem tuším za cca litr. Pokud to máš daleko do Prahy, jsou schopni ho dodat na jakoukoli pobočku do druhého dne.
Koupi se stejně nevyhneš a tohle bude nejrychlejší.
Pokud bys sháněl použitého, tak jednoho 100% funkčního mám doma - jen bys musel napsat číslo dílu, jakého přesně máš, aby to bylo stejný.
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
SZ jsem odpovídal, jinak jsem koukal, že už jsou od těch dvou výš 
Koukal jsem do online ceníku, že origo je cca 1800 vč. DPH, kdybys uhrál slevu třeba přes někoho z BMWklubu, jsi na nějakých 1600,- za novej origo.
U votona za dvojku http://www.voton.cz/cz/e-shop/639275/c3 ... w-e36.html nebo na eBay budou tak za půlku
Koukal jsem do online ceníku, že origo je cca 1800 vč. DPH, kdybys uhrál slevu třeba přes někoho z BMWklubu, jsi na nějakých 1600,- za novej origo.
U votona za dvojku http://www.voton.cz/cz/e-shop/639275/c3 ... w-e36.html nebo na eBay budou tak za půlku
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...