Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
325tds - 325td nepasuje RJ, chip ?
-
bramborak325
caute, mam problem opät.... s tou hnusobou tds
mal som k.o. motora mojho TDS nedavno, zohnal som si motor TD , ja mam vyrobu 94 jun, a TD je 95 jún tušim.
uz je vsetko prehodené, ale vraj svieti kontrolka vstrekovania, a RJ nechce pustit naftu - moja TDS RJ.
je tam vraj ine cerpadlo na tom TDčku ako mam ja TDS.
neviete mi niekto poradiť, co robit ?
chip tuning je drahy ako svina, a ja nechcem chodit na 85kw, ked som doteraz chodil na 105kw za rovnaku spotrebu a rovnaku poistku.
pripadne je tu niekto kto chipoval 2,5td ? kde? kolko to stálo ?
mal som k.o. motora mojho TDS nedavno, zohnal som si motor TD , ja mam vyrobu 94 jun, a TD je 95 jún tušim.
uz je vsetko prehodené, ale vraj svieti kontrolka vstrekovania, a RJ nechce pustit naftu - moja TDS RJ.
je tam vraj ine cerpadlo na tom TDčku ako mam ja TDS.
neviete mi niekto poradiť, co robit ?
chip tuning je drahy ako svina, a ja nechcem chodit na 85kw, ked som doteraz chodil na 105kw za rovnaku spotrebu a rovnaku poistku.
pripadne je tu niekto kto chipoval 2,5td ? kde? kolko to stálo ?
-
bramborak325
-
bramborak325
Chtěl bych se ještě zeptat na něco ohledně této problematiky, ač jsem hledal, nic jsem pořádně nenašel
. Mám 325 TD rv 06.1992 , pokud bych do něj dal IC, sebral jednotku z TDs tak to bude pasovat?? Někde jsem tuším dříve četl, že nepasuje kabeláž, či co. Případně vzít čip z jedné jednotky a hodit ho do druhé? nebo si to představuju jak hurvínek válku
Případně do jakýho roku by mi chip/jednotka pasovala? díky moc